Zavřít reklamu

Hokejová horečka je tady. V Praze a Ostravě dnes startuje mistrovství světa v ledním hokeji a všichni fanoušci s iPhonem by neměli minout oficiální aplikace turnaje. Ta jim nabídne kompletní výsledkový i informační servis.

V App Storu hledejte aplikaci 2015 IIHF, která – jak je již zvykem – nabídne takové pohodlí, že není třeba hledat žádnou další. Na hlavní straně najdete všechny aktuální výsledky a u každého zápasu pochopitelně také všechny potřebné detaily.

Aplikace u každého zápasu ukáže místo a čas konání, v jakých dresech mohou jednotlivé výběry nastoupit a zhruba hodinu před zápasem také sestavy. Jakmile se začne hrát, objevíte tu podrobné statistiky a chybět by neměla ani videa nejdůležitějších momentů.

Výsledková mobilní aplikace by nefungovala bez notifikací. Ty si můžete u každého zápasu nastavit tak, jak potřebujete. Informovat vás mohou o začátku zápasu, posílat shrnutí každé třetiny, oznámit vám každý gól nebo jen konečný výsledek.

Vývojáři navíc letos využili také možnosti Oznamovacího centra v iOS 8, a tak lze IIHF 2015 přidat jako widget, který vám okamžitě ukáže výsledky z daného hracího dne.

Turnajová aplikace má také svůj sociální rozměr, kdy můžete každý tým povzbudit a následně to oznámit na sociálních sítích, a vedle zpráv přímo od pořadatelů turnaje také sledovat sociální stream, kde najdete nejzajímavější příspěvky o vašem oblíbeném týmu nebo hráči.

K oficiální aplikaci letošního šampionátu v ledním hokeji, který hostí Praha a Ostrava, tak máme jedinou výtku – tou je bohužel stále absentující podpora větších displejů šestkových iPhonů, ale naštěstí to při používání zas tolik nevadí. A pokud byste se už nemohli hokeje dočkat, můžete si zkrátit čas v arkádě s Bobem a Bobkem.

[app url=https://itunes.apple.com/cz/app/2015-iihf-powered-by-skoda/id946221725]

.