Zavřít reklamu

Vážení čtenáři, rádi bychom vás informovali o právě probíhající migraci našeho fóra. Spojily jsme síly s projektem Honzy Březiny Macforum.cz a rozhodli jsme se pro větší benefit všech uživatelů fóra spojit a podílet se na dalším růstu MacFóra, které považujeme za nejlepší diskuzní fórum o Apple v České republice.

Z toho důvodu přesměrováváme odkaz z hlavní nabídky na MacForum.cz. Dosavadní diskuze z fóra Jablíčkář nezmizí, pouze se přesunou do příslušných kategorií na MacFóru. S tím souvisí také migrace uživatelských účtů. Pokud se shodovalo vaše uživatelské jméno a e-mail na obou fórech, účty byly sloučeny a přihlašovací údaje na MacForum zůstaly nezměněny. Pakliže byl váš účet na Jablíčkáři unikátní, byl přenesen se zachováním stejného hesla jako u nás. Ve výjimečných případech, kdy uživatelská jména kolidovala, byl k Jablíčkářskému účtu přidána koncovka „_jablickar“ se zachováním stejného hesla. Uživatelé Tapatalk budou muset dosavadní účet v aplikaci smazat a vytvořit nový s doménou „Macforum.cz“.

Migrace bude trvat ještě několik hodin, omluvte tedy případnou dočasnou nemožnost přihlášení viz odstavec výše. Věříme, že se vám bude na novém místě líbit a zapojíte se do diskuzí s dalšími tisícovkami diskutujících na Macfóru.

.