Zavřít reklamu

Co si myslí ve čtvrtek zatčený a obviněný podnikatel a vlivný lobbista Ivo Rittig o lobbingu a korupci? Týdeník Dotyk přináší autentické myšlenky, které tento vlivný lobbista v roce 2010 sepsal a předal současným redaktorům Dotyku. V Dotyku č. 7, který právě vyšel, se také můžete dočíst, ve kterých sporných případech figurovalo jeho jméno.

Dále aktuální číslo nabízí rozhovor s převorem břevnovského kláštera Prokopem Siostrzonkem nejen o příčinách odporu společnosti k církevním restitucím, ale i proč křesťansky pohřbil „nezdárného kolotočáře“ či jak se „potatil“ uprchlý milionář Radovan Krejčíř.

Týdeník Dotyk zmapoval, co vše patří do restitucí církevního majetku a kolik tisíc restituentů stále čeká na odškodnění.

Navraživost běžných Američanů vůči technologickým firmám ze Silicon Valley sílí. Kvůli novým milionářům, kteří z nich vzešli, rostou ceny nemovitostí i nájmy. Čtěte překlad článku z listu Washington Post: Vlci ze Silicon Valley.

Pravda o polských blafech, vývojový diagram Na jaký zimní sport se hodíte, reportáž z výstupu na Mt. Everest a mnoho dalšího najdete v aktuálním čísle.

Dotyk č. 7/2014 je ke stažení zdarma pro iPhone i iPad.

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/dotyk-prvni-cesky-ciste-tabletovy/id634853228?mt=8″]

Témata: , , , ,
.