Zavřít reklamu

Správa upozornění

V souvislosti s používáním aplikace Signal je spojená také řada různých upozornění. Ne o všechny ale vždy stojíme – například o upozornění na to, že některý z vašich kontaktů připojil k Signalu. Pro správu upozornění klepněte v levém horním rohu na ikonku vašeho profilu a zvolte Oznámení. V sekci Upozornit, když poté deaktivujte položku Kontakt se připojil k Signalu.

Diskuze k článku

celý text





Čtěte více