Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přineseme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma či se slevou. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma popřípadě za nižší částku.

Aplikace a hry na iOS

BigfootMoji
Hledáte kreativní a zábavné samolepky, které by obohatily vaši konverzaci? Pokud jste nadšenými fanoušky Bigfoota, volba je naprosto jasná. Pošlete vašim přátelům tyto srandovní emoji a udělejte jim příjemnější den.

[appbox appstore id1213389862 oldprice=“89,00 Kč“]

Thought
Aplikace pro všechny nespavce, která vám nebude kazit zrak. Pokud si hlavně v noci potřebujete protřídit své myšlenky, aplikace Thought vám vytvoří to pravé místo, pro jejich úschovu. Organizujte, třiďte a přemýšlejte nad věcmi, které jsou ve vašem životě důležité.

[appbox appstore id1185273652 oldprice=“59,00 Kč“]

Paint Hack
Staňte se malíři s programem Paint Hack. Jedná se o aplikaci pro digitální umělce k vytváření profesionálních a experimentálních uměleckých děl. Rychlý, univerzální a minimalistický. Nabízí širokou škálu štětců a doplňků pro to správné malování.

[appbox appstore id990577696 oldprice=“29,00 Kč“]

Aplikace a hry na macOS

WiFi Explorer
Vzduch je plný neviditelného signálu, jenž nám slouží k připojení k internetu. Někdy však může být tvrdý oříšek zjistit, proč nic nefunguje tak, jak by mělo. S WiFi Explorer budete mít pod drobnohledem všechny WiFi, zjistíte jejich kvalitu, zdali se jednotlivé signály neruší a ušetříte si spoustu starostí, obzvlášť pokud vše zpravujete spravujete. Nejen doma, ale i v kanceláři či firmě.

[appbox appstore id494803304 oldprice=“599,00 Kč“]

Farming Simulator 19
Zahrajte si na pravého zemědělce s Farming Simulator 2019. Odpočiňte si u této propracovaní simulace farmaření a vyzkoušejte si, co všechno musíte provést, aby se vašemu virtuálnímu políčku dařilo. Projeďte se v nejrůznější zemědělské technice a dokažte, že jste ten pravý farmář.

[appbox steam 787860 oldprice=“34,99€“]

Killing Floor
Jestli vás ještě stále neodrazuje obsah se zombie tématikou a zároveň rádi kooperujete se svými kamarády, tuto šílenost určitě nevynechejte. Hra nabízí přežívaní až pro 6 hráčů a garantuje vám, že se rozhodně nudit nebudete. Zabijte každého nemrtvého, který se vám postaví do cesty.

[appbox steam 1250 oldprice=“14,99€“]

.