Zavřít reklamu

Evoland 2, Star Walk Kids: Astronomy Game a Interloper. To jsou aplikace, které se dnes objevily v akci a jsou k dispozici zdarma či se slevou. Bohužel se ale může stát, že se některé aplikace opět vyhoupnou na svou původní cenu. Tohle samozřejmě žádným způsobem ovlivnit nemůžeme a chceme vás tímto ujistit, že v době psaní článku byly aplikace k dispozici se slevou, nebo dokonce zcela zdarma.

Evoland 2

Pokud se považujete za fanouška RPG adventur, které nabízí spoustu zábavy, tak byste rozhodně neměli promeškat slevu na aplikaci Evoland 2. Tato hra totiž nabízí nepopsatelný příběh s více než 20 hodinami obsahu, kdy perfektně kombinuje nejrůznější žánry. Vaším úkolem tedy bude čelit v boji nejrůznějším nepřátelům, následně překonávat určité úrovně skákáním a do toho ještě řešit hádanky.

Star Walk Kids: Astronomy Game

Astronomie je jednou z nejzajímavějších věd, která nabízí spoustu odpovědí, poodhaluje řadu tajemství a přináší ještě více otázek. Aplikace Star Walk Kids: Astronomy Game je primárně určena pro menší děti, kterým hravou formou popisuje základy astronomie a fungování vesmíru. Titul je každopádně v angličtině, a proto je nutná přítomnost starší osoby.

Interloper

Dnešní článek si zakončíme parádní simulací, ve které se rovnou po hlavě vrhnete do vesmírných soubojů. Vaším úkolem bude konkrétně po vesmíru různě létat a zneškodňovat hordy nejrůznějších nepřátel. Přitom ale nemůžete myslet pouze na sebe, protože zároveň je nutné bránit bezbranné spojence. Pro hraní této hry se doporučuje připojení MFi ovladače.

Témata: , ,
.