Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Svátek zesnulých neboli Dušičky jsou každoroční příležitostí pro rodinná shledání. Pokud byste při této příležitosti chtěli nyní někoho předčasně obdarovat smysluplným dárkem, máme pro vás úžasný tip! Co takhle pořídit parťáka, který dokáže znatelně usnadnit úklid domácnosti – samovyprazdňovací a sterilizační robotický vysavač?

xiaomi-roidmi-eve-plus-orientace

Nejnovější generace samovyprazdňovacího robotického vysavače dokáže znatelně odlehčit v případě domácích prací. Xiaomi ROIDMI Eve Plus totiž pracuje s 3l sáčkem na prach, který stačí vyměnit pouze jednou za 60 dní při každodenním úklidu. Navíc namísto toho, abyste museli sáček sami čistit rukama, jednoduše jej stačí vyhodit po jeho zaplnění. Tady to každopádně ani zdaleka nekončí. Prach se totiž konkrétně vynáší do takzvané prachové stanice, kde se nachází i samotný sáček. Ta je vybavena funkcí pro odstranění bakterií a pachů, což se aktivuje při každém naplnění. Funkce navíc slibuje ochranu zdraví celé rodiny v domácnosti.

O všem navíc máte dokonalý přehled díky LED obrazovce na samotném robotickém vysavači, která zobrazuje informace o samovyprazdňovacím a sterilizačním procesu. Vysavači ROIDMI Eve Plus navíc neunikne ani jediné smítko prachu, což zajišťuje jeho výkon sání 2700 Pa, přičemž potěší i dlouhý výdrž baterie na jedno nabití, která dosahuje 250 minut. Srdcem celého robota je navigační systém LDS 4.0, zajišťující přesné skenování, mapování a pozicování v prostoru. Po boku klasického luxování se zde nabízí i možnost využití mopu, který po sobě nezanechává žádné šmouhy a dokáže perfektně uklidit jakékoliv skvrny z vašich podlah.

Sečteno podtrženo, Xiaomi ROIDMI Eve Plus vám dokáže znatelně usnadnit práci a hygienicky pečovat o vaši domácnost. Co je proto lepším dárkem, než právě tento robotický vysavač a mop v jednom? Nyní jej navíc můžete pořídit o skvělé 3 tisíce levněji! Bližší informace o produktu naleznete zde.

Robotický vysavač ROIDMI Eve Plus zakoupíte zde

.