Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Má na poměrně kompetitivním trhu robotických vysavačů, kde svou dominanci ukazují iRobot a Roborock, šanci zazářit i ROIDMI EVA, vlajková loď od ROIDMI, která dost možná startuje novou éru úklidu s řadou inovativních funkcí? S každým updatem totiž přináší něco nového a výrazně usnadňuje práci svým uživatelům, přičemž jejich domovy dělá čistějšími a celkově zdravějšími. Firma ROIDMI nedávno spustila prodej ROIDMI EVA, vůbec prvního samo-vyprazdňovacího robotického vysavače a mapu, který si zároveň automaticky čistí mopovací podložky, čímž se značka výrazně posouvá vpřed od posledního produktu ROIDMI EVE Plus.

ROIDMI EVA se dokáže postarat o daleko lepší a poctivější úklid než všechny ostatní mainstreamové produkty na trhu. Se svým příchodem totiž zákazníci zcela změnili pohled na celý segment a popularita zmiňovaných značek jako iRobot a Roborock tak logicky upadá. Díky skvělému výkonu modelu EVE Plus a nedávno představeného EVA se firma ROIDMI ujala role předního inovátora ve svém oboru.

ROIDMI EVA

V dnešní době jsou robotické vysavače poměrně běžné. Aktuálně se totiž jedná o jeden z nepopulárnějších doplňků pro snazší úklid domácnosti. Tyto produkty si totiž dokážou naplánovat ideální trasu pro úklid, spolehlivě se vyhnout všem přednáškám a především uklízet, díky čemuž se jedná o poměrně nezbytnou součást každé domácnosti. Stejně jako i ostatní technologické produkty, i tyto kousky mají poměrně dlouhou historii. V rychlosti to lze shrnout tak, že s každou generací se stále více a více přibližujeme k plnohodnotné automatizaci.

Prvním populárním robotickým vysavačem byl model Roomba Discovery z roku 2002, za kterým stojí americká společnost iRobot. Později tato firma vyvinula řadu modelů Roomba a stala se lídrem na trhu s robotickými vysavači. Po dekádách vývoje už samo-vyprazdňovací robotické vysavače nejsou jen vysněnou budoucností. Nyní se ale posouváme do zcela nové éry skutečné automatizace. V tomto směru se objevilo několik inovativních lídrů, mezi které můžeme zařadit Roborock a ROIDMI. Roborock S7 a ROIDMI EVE Plus jsou neuvěřitelně výkonné vysavače a mnohými označované za vůbec nejlepší ve svém oboru. A právě ROIDMI EVE Plus navíc získal řadu globálních ocenění za své funkce pro automatické vyprazdňování prachu a sterilizaci odpadových sáčků.

Firma ROIDMI se ale v oblasti inovací rozhodně nehodlá zastavit, což dokazuje světově první samo-vyprazdňovací robot, který si zároveň dokáže sám vyčistit své mopovací podložky – ROIDMI EVA. Ten si staví na sofistikovaném systému ROIDMI EVE Plus, avšak k němu přidává revoluční mopovací modul.Prakticky se jedná robotický vysavač 5v1, který si sám vyčistí mopovací podložky, vysuší je, automaticky vyhodí špínu, sterilizuje od bakterií a plísní, přičemž samozřejmě také vysaje a vytře. ROIDMI EVA je proto známý jako plnohodnotný pomocník do domácnosti.

Automatické čištění mopovacích podložek a jejich vysušení

Během procesu úklidu se robotický vysavač ROIDMI EVA čas od času automaticky vrátí do své stanice, kde si očistí špinavé mopovací podložky. Samotná základna je přitom vybavena 4litrovými nádržkami – jednou na čistou a druhou na použitou vodu. Zmiňované podložky jsou v tomto případě vyčištěny v čisté vodě, motoricky roztočeny do vysokých otáček a otřeny, čímž se zbaví posledních zbytků špíny. Ta pak putuje do nádržky se špinavou vodou. Robot následně naváže přesně tam, kde s úklidem skončil. Uživatel tedy nemusí nic řešit, a ani se obtěžovat s čištěním. Aby se ale zabránilo plísním, tak ROIDMI EVA nabízí turbo vysoušení vzduchem.

Automatické vyprazdňování nádržky

Jak už bylo zmíněno výše, funkcí pro automatické vyprazdňování špíny již disponoval ROIDMI EVE Plus, tudíž ani ROIDMI EVA není výjimkou. Špína nashromážděná v příslušné nádržce se automaticky nasaje do 3litrového antibakteriálního sáčku. Ten se svou kapacitou vydrží s přehledem i 60 dní.

ROIDMI EVA

Vysaje i vytře, zatočí i s bakteriemi a plísněmi

ROIDMI EVA dokáže zároveň vysávat a vytírat, nebo případně dělat jen jednu z těchto činností. Rozhodně také potěší, že tento model nabízí 4 stupně sání, přičemž na nejvyšší výkon nabízí bezkonkurenčních 3200 Pa. Při vytírání se o vše stará dvojice 4″ antibakteriálních podložek ve tvaru W, které se dokážou točit rychlostí až 180 otáček za minutu a drhnout podlahu silou 12 N, čímž dokonale kopírují ruční vytírání. Zároveň se nemusíte bát o zdraví v domácnosti, jelikož se robotický vysavač automaticky zbaví bakterií i plísní.

Společnost ROIDMI jako vůbec první na světě učinila významný technologický posun v této oblasti. ROIDMI EVA je tak prvním robotickým vysavačem, který dokáže automaticky čistit své mopovací podložky. ROIDMI, stejně jako iRobot a Roborock, posouvá celý průmysl o několik kroků vpřed. Není se proto vlastně ani čemu divit, že ROIDMI EVA v crowdfundingové kampani na portálu Indiegogo vybral téměř 1 milion dolarů, čímž znatelně překročil veškerá očekávání.

ROIDMI EVA zakoupíte zde

.