Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Office 2021 a Microsoft 365 jsou velice podobnými produkty, které disponují velice podobnými funkcemi a vzhledem uživatelského rozhraní. Díky tomu mohou jejich uživatelé prakticky vždy počítat s příjemným používáním. Software ale není úplně stejný a jisté rozdíly bychom mezi nimi našli.

Office 2021 je více nakloněn k tradičním potřebám kancelářských balíčků, kdy konkrétně uživateli nabízejí maximální efektivitu a jednoduché použití. Microsoft 365, vybavený širokou škálou funkcí s využitím umělé inteligence, je pro změnu zase nesmírně uživatelsky přívětivý pro lidi, kteří nemají s balíčkem Office zkušenosti. Na zásadní rozdíl ale narazíme s ohledem na placení. Office 2021 je totiž k dostání za jednorázovou platbu, díky čemuž vám software zůstává napořád a lze jej používat i offline, respektive bez připojení k internetu. Na druhé straně pak máme Microsoft 365 s modelem předplatného. V takovém případě si předplatné musíte platit měsíčně či ročně – jakmile jej přestanete platit, přijdete o drtivou většinu všech funkcí.

Pokud tedy máte zkušenosti s balíčkem Office a znáte jeho funkce, případně potřebujete kancelářský balíček pro počítač, u kterého se tolik nespoléháte na cloudová úložiště pro ukládání dat, pak je jasnou volbou pořízení Office 2021. V opačném případě, kdy pracujete na hned několika zařízeních a potřebujete mít veškerá data synchronizována, případně se řadíte mezi začátečníky, pak je správnou volbou Microsoft 365.

godeal back to school -22

Jestliže máte v plánu si pořídit Office 2021 Pro, nyní máte skvělou příležitost v rámci speciální akce Godeal24 Back to School! Za pouhopouhých 25,61 € si můžete přijít na 100% originální a plně funkční licenci pro oblíbený balíček Office 2021. Když navíc koupíte licencí hned několik, můžete o to více ušetřit a získat licenci již od 13,32 €.

Sleva 62 %! Office 2021 již od 13,32 €: Slevový kód: SGO62

Na Godeal24 si navíc můžete přijít i na oblíbený operační systém Windows 10 Pro jen za 7,59 €! Pokud plánujete rovnou aktualizovat na Windows 11, licence pro Windows 11 Pro vás vyjde na 13,01 €. Aktuálně je z hlediska stability a kompatibility nejlepší volbou Windows 10, na který se spoléhá řada spokojených uživatelů po celém světě. Podle vašich potřeb si tak můžete vybrat, zda stojíte o Windows 10 či Windows 11 a na konkrétní licenci si tak přijít za bezkonkurenčně nejnižší cenu!

Sleva 50 % na originální Windows! Slevový kód: SGO50

Sleva 62 % na zvýhodněné balíčky + MS Office! Slevový kód: SGO62

Prohlédněte si nabídku zlevněného softwaru zde

Samozřejmě potřeby jednotlivých uživatelů se mohou odlišovat. Právě proto jsou k dispozici i další verze operačního systému Windows, mezi kterými si můžete vybrat podle toho, co konkrétně potřebujete. Mimo oblíbeného Windows 10 Pro se tedy nabízí i Windows 10 Enterprise, Windows Server a řada dalších. Nyní je navíc pořídíte s 50% slevou!

Sleva 50 % na systém Windows! Slevový kód: SGO50

Godeal24 je profesionálním prodejcem s rozsáhlou nabídkou, v níž se nachází 100% legální a plně funkční digitální licence. Prakticky si tak můžete přijít na ten samý software s více než 80% slevou, a přesto získat oficiální licenci. Mimo zmiňovaných systémů Windows či balíčků Office zde také najdete praktické počítačové a mobilní nástroje, mezi které se řadí například IOBIT, Ashampoo, Disk Drill a mnoho dalších.

Další software za nejlepší ceny!

Godeal24 je přeprodejcem Microsoft licencí a řady dalšího softwaru, díky čemuž si můžete přijít na Windows či MS Office za bezkonkurenční ceny, stejně tak i na oblíbené nástroje od IOBIT, Ashampoo, Disk Drill a další. Celkově tak můžete ušetřit až 90 %, a přesto získat 100% originální a autentické licence. Godeal24 navíc zná historii každé prodávané licence, díky čemuž dokáže zajistit jejich bezchybnou funkčnost. Právě proto jsou prodávané licence takzvaně doživotní. Uživatel je následně může používat bez jakýchkoliv omezení, a stejně tak může počítat s podporou v podobě softwarových aktualizací.

Spolehlivost Godeal24 lze navíc ihned vidět při pohledu na nespočet pozitivních recenzí na TrustPilot, kde prodejce v 98 % případů dostal ohodnocení „excelentní a skvělý„. Tomu ostatně vděčí za kvalitu prodávaného softwaru a řadě dalších výhod. Zákazníci si totiž mohou vybrat z rozsáhlé nabídky s až 90% slevami, přičemž zakoupený licenční klíč obdrží ihned prostřednictvím e-mailu, aniž by museli čekat na zdlouhavé doručení.

Godeal24 navíc poskytuje 24/7 nepřetržitou profesionální technickou podporu, která je navíc doživotně k dispozici každému zákazníkovi. Pokud byste tedy potřebovali s čímkoliv poradit, stačí se obrátit přímo na prodejce. Kontaktní e-mail: service@godeal24.com

.