Zavřít reklamu

To, jak geniální technologie MagSafe v iPhonech je, dokládá ta široká paleta příslušenství, které ji nějakým způsobem integrují. Pokud jste si pak mysleli, že jste viděli už vše, tak vězde, že ještě zdaleka ne. Co třeba termoska s MagSafe ve svém uzávěru? Že vám to nedává smysl? Téměř patnácti stovkám podporovatelům projektu na Kickstarteru ano. 

Ringo je dvoustěnná lahev na vodu, kávu, čaj či jiné tekutiny z nerezové oceli, která magneticky drží váš telefon – iPhone s MagSafe nebo kterýkoli jiný, na který prostě jen nalepíte patřičnou magnetickou nálepku. To samozřejmě platí i v případě iPadů a jiných tabletů. A přitom udrží teplotu obsahu po celých 12 hodin u teplých a 24 hodin u studených nápojů díky použití vakuové technologie. Podle tvůrců je to ideální příslušenství ke sledování obsahu, videohovorům, tvorbě fotografií i videí a koneckonců i vaší hydrataci.

Ano, je to vlastně jen stativ, který má ve svém uzávěru polohovatelný MagSafe, který pevně přichytí vaše zařízení. Ať už v kuchyni při vaření, ve fitku při cvičení nebo kdekoli jinde při pořizování obsahu, bez toho, aniž byste s sebou museli nosit další lahve nebo objemné a těžké stativy. Prostě, a i velice jednoduše, Ringo díky nastavitelnému umístění na výšku i na šířku zajišťuje, že vaše zařízení bude vždy v perfektním úhlu a teoreticky i výšce pro cokoli, když máte zrovna plné ruce. Společnost navíc uvádí, že iPhony pevně a jistě drží v plném i prázdném stavu (u tabletů už doporučuje lahev naplnit). Lahev lze mýt i v myčce, víčko ale raději jen ručně.

K dispozici jsou dvě varianty – 710 a 950 ml, a čtyři barvy, mezi které patří přírodní nerezová, oranžová, černá a bílá. Projekt má ke dni psaní článku ještě celých 28 dní do svého konce, a i když měli tvůrci za cíl vybrat jen 20 tisíc dolarů, podporovatelé jim přispěli již více jak 130 tisíci, takže je jisté, že dojde k jeho realizaci. Cena menší lahve začíná v rámci kampaně na 59 dolarech (cca 1 300 Kč), větší pak na 64 dolarech (cca 1 450 Kč). K dispozici jsou i sady. Doručování je celosvětové a mělo by začít v květnu letošního roku. Kampaň najdete zde.

.