Zavřít reklamu

Přijďte se bavit! Přijďte tančit, přijďte zpívat, vyhrávat hodnotné ceny, přijďte si zařádit na poslední velký celodenní hudební festival v tomto roce – Apple Day! A při tom, co se budete bavit, vězte, že jen svou přítomností podporujete sdružení Pomocné tlapky – výcvik slepeckých psů! Právě na jejich konto totiž výtěžek z akce poputuje. Staňte se součástí úžasného projektu, který si zamilujete.

Historie Apple Day pramení ve Velké Británii, kde se počáteční „Dny původních odrůd jablek“ staly synonymem pro různorodé charitativní akce, oslavy odlišnosti národů, kultur apod. Tento Apple Day je vůbec prvním festivalem svého druhu u nás a proto vás zveme na jeho startovní ročník, který se uskuteční v plzeňském amfiteátru Plaza – Radčická 2, a to 21. října od 10 hodin.

Co se týče hudební produkce – každý si na této „jablečné“ akci přijde na své. Uvidíte a uslyšíte českou zpěvačku alternativní hudby Ivu Bittovou, amerického jazzového trumpetistu a skladatele slovenského původu Laca Décziho, známého zpěváka a herce Davida Krause s kapelou, Matěje Rupperta a Romana Holého v hudebním uskupení G Point Hunters a mnoho dalších interpretů a kapel rozličných hudebních stylů! Akce se zúčastní mnoho známých osobností v čele s Varhanem Orchestrovičem Bauerem, populární televizní dvojicí Kluci v akci a mnohými dalšími.

Také zde proběhne dražba uměleckých předmětů, které pro tuto příležitost věnoval Ing. Arch. Bořek Šípek a jiní, výstava obrazů herečky Jany Krausové a zpěvačky Vladivojny La Chii a mnoho zajímavých soutěží s obrovským množstvím úžasných cen. Nebudou chybět ani odborníci z oblasti pěstitelství a kulinářství, kteří zde budou rozdávat cenné rady. Pobavíte se při vystoupení agility, překážkové dráhy a závodů cvičených psů.

Pořadatel akce – firma Future iPoint vám také v průběhu akce představí výrobky od Applu, které neslouží jen k zábavě nebo práci, ale které komplexně zkvalitňují život lidí zdravotně znevýhodněných – díky aplikacím vyvinutým právě pro tyto osoby. A jestli si myslíte, že se na akci nenasytíte, buďte si jisti, že nic takového nehrozí. Po celou dobu tu budou k dispozici stánky s teplým i studeným občerstvením všeho (nejen jablečného, ačkoli toho obzvláště) druhu.

Veškeré podrobnosti najdete na webu akce – www.applevplzni.cz a vstupenky si můžete zakoupit buďto v předprodeji přímo v prodejně firmy Future iPoint – na Nám. Generála Píky 21 na Slovanech naproti Galerii Dvořák nebo přímo na místě konání.

Nenechte si tuto poslední velkou hudební akci roku ujít a přijďte spolu s námi pro dobrou věc oslavit mezinárodní den jablek – Apple Day.

Témata: , ,
.