Zavřít reklamu

Letošní iTunes Festival se blíží. Třicetidenní šňůra koncertů se i tento rok koná v londýnském The Roundhouse a opět v září. Apple proto nyní přidal do své Apple TV kanál, který bude dění ze všech koncertů živě přenášet…

Nekončící šňůru koncertů odstartuje 1. září svým vystoupením Lady Gaga, na kterou naváží například The Lumineers, Queens of the Stone Age, Kings of Leon, Elton John, Vampire Weekend, Jack Johnson, Robin Thicke nebo Justin Timberlake a celou akci zakončí 30. září Katy Perry.

Apple TV vedle samotného přenosu z koncertů nabídne také kompletní program iTunes Festivalu, krátké životopisy umělců, video trailery, informace o místě konání i malé fotogalerie z minulých tří ročníků. Vedle živého vysílání budou mít uživatelé k dispozici po určitou dobu k dispozici i záznamy z koncertů.

Pro většinu lidí bude právě Apple TV, případně iOS zařízení, pro které Apple také aktualizoval svou aplikaci iTunes Festival London 2013, jedinou možností, jak koncerty sledovat. iTunes Festival je totiž přístupný pouze rezidentům Velké Británie, navíc se o vstupenky musejí ucházet v losování. Z ostatních zemí se lze do The Roundhouse dostat pouze přes různé kampaně sponzorů.

Zdroj: MacRumors.com, 9to5Mac.com
.