Zavřít reklamu

Další generace velice oblíbeného iPadu a iPhone s vestavěným CDMA čipem (tedy s největší pravděpodobností onen tajemný Verizon iPhone) se už nejspíše testují v amerických ulicích.

Pánové ze serveru BGR totiž našli hluboko v kódu posledního iOS4 část, která dovoluje některým zařízením obejití aktivaci skrz iTunes. To dovoluje fungování hardwaru bez jakýchkoli dalších zásahů, a tudíž předejití prozrazení informací jako např. z aktivačních logů operátorů apod.

Na obrázku lze pod všeříkajícím unreleased_hardware najít tři kódy zařízení, a to iPhone3,2 a 3,3, což by podle nás mohly být iPhony s opraveným stíněním antén, a to ve verzi jak pro AT&T, tak i pro Verizon. Dalším kódem je pak iProd2,1, což může být buďto další generace iPadu, nebo iPodu touch. Většina serverů ale zmiňuje jako pravděpodobnější scénář nový iPad, i když nový dotykový iPod se také začal nedávno znovu skloňovat (např. přítomnost kamery).

Poslední dobou se taky zmiňují kódy platformy pro CDMA iPhone a nový iPod, které mají být N92AP (či pouze N92), resp. N81AP.

.