Zavřít reklamu

Nemůžeme zrovna říci, že jsme viděli nějaký velký boom produktů s integrací sítě Najít. Společnosti ji přidávají spíše opatrně, kdy se vše pořád točí především kolem trackerů. Nyní ale můžete mít peněženku, která skutečně platformu plně integruje a neobsahuje žádný vložený tracker typu AirTag. 

AirTag a jiné trackery sice můžete vložit téměř kamkoli, ale pokud je někdo najde, jednoduše je vyhodí. A kriminální živly pravděpodobně již vědí, že zde něco podobného hrozí, a tak hledají. Jenže v případě peněženky Geo Wallet nenajdou. Navíc peněženka obsahuje i vestavěný reproduktor, takže ji vy najdete vždy, všude, po tmě, po zvuku.

Její rozměry jsou 115 na 90 mm, kdy je tloušťka peněženky pouhých 15 mm. Právě tou tloušťkou peněženka boduje, kdy má v sobě všitou velice tenkou kartu. Ta samozřejmě potřebuje elektrickou energii pro chod platformy a možnost trakování. Vydrží 5 měsíců, dobijete ji za dvě hodiny skrze magnetický dvoupinový konektor. Zvládne 500 nabíjecích cyklů, po kterých si bude pořád zachovávat 80 % své kapacity.

Nechybí prostor pro identifikační karty, platební karty, papírové bankovky ani mince. Navíc je přítomna technologie blokování RFID, která chrání vaše karty před neoprávněným skenováním a možnou krádeží dat. A samozřejmě že se jedná o projekt na Kickstarteru.

Ten měl za cíl vybrat 130 tisíc dolarů, ale protože jej podpořilo více jak tři tisíce zájemců o peněženku, mají tvůrci na svém kontě již přes 160 tisíc dolarů. Do konce kampaně přitom zbývá ještě přes dva týdny. Na výběr je ze sedmi barev a v kampani peněženku aktuálně koupíte s 25% slevou za 42 dolarů (cca 1 000 Kč, jeden AirTag u Applu stojí 890 Kč). Doručování je celosvětové a začne už během září letošního roku. Více se dozvíte zde.

.