Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Nevydrží baterie ve vašem iPhonu tak jako dříve? Dochází k jeho předčasnému vypínání či musíte hledat nabíječku několikrát za den? Nechte si baterii vyměnit na počkání. Již nemusíte iPhone uvádět do továrního nastavení a následně znovu obnovovat. Stačí iPhone přinést na kamennou prodejnu Tvrzenýsklo.cz a nechat si baterii vyměnit. Výměna baterie je ve většině případů do 20 minut hotová.

VÝMĚNA BATERIE V IPHONU – POSLÁNÍ ZÁŘÍZENÍ

Na výměnu baterie v iPhonu se není nutné objednávat předem, ovšem objednání doporučujeme, abyste získali přednost před zákazníky, kteří dorazí bez objednání. iPhone na výměnu baterie je také možné poslat, neplatíte poštovné! Přečtete si článek: Jak poslat zařízení na opravu?

DÁREK PRO ČTENÁŘE MAGAZÍNU LETEM SVĚTEM APPLEM

Až dorazíte na výměnu baterie v iPhonu, nezapomeňte před předáním iPhonu na opravu říci, že jste čtenáři magazínu Letem Světem Applem a rádi byste chtěli k výměně ochrannou fólii zdarma. Na speciálním stroji pro vás vyřízneme hydrogelovou fólii na přední či zadní stranu dle vašeho výběru a hned vám ji na iPhone aplikujeme.

Výměna baterie iPhone Praha na počkání - Tvrzenýsklo Výměna baterie v iPhonu na počkání – Tvrzenýsklo.cz

.