Zavřít reklamu

Nákupní centra, to je název nové free aplikace na iPhone pro všechny fandy nakupování. Jde o prvního českého mobilního průvodce ve světě nákupů. Nabídky obchodů, jejich otevírací dobu i momentální slevy či akce máte tak aktuální a hlavně stále při sobě.


Po otevření aplikace jste požádáni o možnost využití vaší současné polohy. Nabídka obchodních center se tak seřadí dle vzdálenosti od vašeho bydliště a vidíte i jak daleko to máte do nejbližšího obchodu. Při rozkliknutí vybraného místa si můžete o nákupním středisku zjistit mnoho užitečných informací. Pod první ikonkou se zobrazí seznam obchodů roztřízených dle jednotlivých kategorií, například móda, služby, domácnost a dárkové zboží nebo děti a hračky. V daných kategoriích jsou dále obchody abecedně řazeny, což usnadňuje vyhledávání.

Jakmile si vyberete hledaný obchod, dostane se vám informací o tom, v které části centra se obchod nachází, a to s detailem na podlaží či možností navigovat do obchodu z vaší současné polohy. Nechybí ani údaje jako telefonní číslo nebo otevírací doba prodejny, webové stránky firmy nebo stručný popis obchodu. Stejným způsobem jsou tříděny i informace o dostupných restauracích.

Jaké se v nákupním centru konají akce nebo jaké jsou aktuální slevy obchodů najdete pod dalšími ikonkami kalendáře a prasátka. Interaktivní mapa centra zobrazuje rozložení jednotlivých obchodů. Lze v ní použít rovněž navigaci, což mnohé ženy bez prostorové orientace jistě využijí. :) Pod ikonkou O centru naleznete základní informace o nákupním středisku. Jako maminka oceňuji záložku Rodina, díky níž zjistíte, zda se v daném centru nachází dětský koutek, hřiště a podobné atrakce pro rodiny s dětmi.

Po rozkliknutí ikony Parkování se můžete nechat navigovat přímo k centru. Bohužel negativně vnímám fakt, že aplikace funguje pouze v online režimu. Pokud tak stojíte uprostřed nákupního centra, nemáte připojení na internet a chcete vyhledat babičku, která se ztratila u Bati, máte smůlu.

Nákupní centrum si můžete přidat do svých oblíbených a nemusíte ho tak příště vyhledávat ze seznamu všech dostupných středisek. Ve feedu se zobrazují aktuální informace z vašich oblíbených center.

Aplikace je přehledně zpracována, není zahlcena přehnanou grafikou a dle mého názoru nabízí uživatelům to, co od ní očekávají. Teď už jen vybrat nákupní centrum, ověřit slevy a hurá na nákupy! Joo, a hlavně nezapomenout zapnout internet! :-)

[button color=“red“ link=“http://itunes.apple.com/cz/app/nakupni-centra/id508418489″ target=““]Nákupní centra – Zdarma[/button]

.