Zavřít reklamu

Jak jste již byli informováni, dnes byl vydán nový balíček Macheist, tentokrát se jedná o minibalíček. Objevuje se v něm 7 Mac aplikací, které stojí pouhých $19.95. Vyplatí se?

aBalíček MacHeist nanoBundle 2 má celkově hodnotu 260 dolarů, ale to nic nevypovídá o kvalitě balíčku jako takového. Pojďme se tedy na aplikace podívat podrobně.

MacJournal ($39.95) – jedná se o ideální nástroj pro písálky. Ať již blogujete, píšete někam do novin či si jen chcete psát heslem chráněné zápisky. Nechybí zde ani fullscreen mód, díky kterému se budete soustředit pouze na psaní a nic dalšího vás již rozptylovat nebude.

RipIt ($19.95) – aplikace na stahování DVD na disk. Filmy můžete i rovnou kompresovat například pro váš iPhone. Jednoduchá, ale fungující aplikace.

Clips ($27) – Clips funguje jako rozšíření vašeho clipboardu. Kdykoli něco zkopírujete, clipboard si to bude pamatovat a vy se k tomu kdykoli můžete vrátit. Navíc si můžete nastavit i zkratky pro vložení určitého textu.

CoverScout ($39.95) – aplikace slouží pro doplňování obrázku alb ve vaší iTunes hudební kolekci.

Flow ($25) – Mac aplikace pro přenos souborů, především přes protokol FTP. Na první pohled se zdá, že má i plno zajímavých funkcí, určitě stojí za vyzkoušení.

Tales of Monkey Island ($35) – jediná hra v tomto balíku, původem od LucasArts, takže o zábavu postaráno. Aplikce se odemkne až po prodeji 50 tisíc balíčků.

RapidWeaver ($79) – pokud chcete jednoduše tvořit webové stránky, tak o nákupu tohoto mini balíčku asi ani nemusíte přemýšlet. RapidWeaver patří mezi velice populární Mac aplikace, jedná se o kvalitní nástroj. Pokud vám nestačí aplikace Apple iWeb, tak RapidWeaver by se vám mohl líbit. Jediná otázka je ta, kdy bude RapidWeaver odemčen. I ten bude mít nastavenou hranici, odkdy se stane dostupným.

Opět jde vybraná částka i na dobrou věc. Celých 25% z ceny balíčku můžete dát na charitu a opět si můžete vybrat, kterou preferujete. V současnosti tedy nákupem získáte pouze 5 aplikací, které se za těch dvacet dolarů pro mnoho lidí určitě vyplatí. Nepochybuji ale o tom, že později bude uvolněný i RapidWeaver a pokud ho ještě nevlastníte, tak je pro vás MacHeist must have balíček!

Něco mi ale říká, že to pravděpodobně není vše a během tohoto menšího MacHeist se ještě nějaká ta aplikace zdarma či aplikace v balíčku objeví!

.