Zavřít reklamu

Sledování aktivity

Pokud nechcete, aby ostatní uživatelé viděli, kdy jste přečetli jejich zprávu na Signalu, nebo jestli právě píšete, můžete tyto informace skrýt. V levém horním rohu klepněte na ikonku vašeho profilu a zvolte Soukromí. V sekci Odesílání zpráv aktivujte položky Potvrzení o přečtení a Indikátory psaní.

Diskuze k článku

celý text





Čtěte více