Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přineseme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma či se slevou. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma popřípadě za nižší částku.

Aplikace a hry pro iOS

Pictogram

Jeden obrázek toho dokáže říct za tisíc slov. Kolik toho dokážete sdělit prostřednictvím aplikace Pictogram? K výběru je nesčetné množství animovaných piktogramů, taktéž dnes známými emoji. Nezáleží na tom, jestli jste mladí, staří, menšina či něco jiného. Záleží, co dokážete prostřednictvím videa sdělit.

[appbox appstore id429174187 oldprice=“119,00 Kč“]

Bomb: A Modern Missile Command

V této hře, zabalené do retro kabátku, máte za úkol chránit své město před nekonečnými nálety bomb. Zkáza je nevyhnutelná. Konec stejně příjde, ale vy jej můžete zkusit alespoň oddálit za pomocí naváděných raket. Jak dlouho přežijete? A co váš iPhone, zvládne ten nápor bomb?

[appbox appstore id912209859 oldprice=“29,00 Kč“]

MobileFamilyTree 8

Ať už máte velkou, nebo malou rodinu, na vytvoření rodokmenu není nikdy pozdě. Vzbuďte v sobě „genologa“ a vybudujte strom svých předků z pohodlí iPhonu. Třeba ve vás aplikace vzbudí novou touhu po vědění. Kdo vlastně jsou naši předci a jaká je jejich historie? Vzhůru do pátrání.

[appbox appstore id1092448381 oldprice=“529,00 Kč“]

Aplikace a hry pro MacOS

Ace Doc Writer

Někdy se může stát, že se vám do ruky dostanou soubory MS Office nebo OpenOffice. Ace Doc Writer je aplikace, která si s formáty aplikací, jako je Word, Excel a PowerPoint, poradí. Nemusíte vlastnit licenci. Pokud potřebujete otevřít svou prezentaci nebo jen něco upravit v textovém editoru, s tím vším si aplikace poradí. Navíc na všechno stačí jen jedna.

[appbox appstore id1109319989 oldprice=“149,00 Kč“]

Tomb Raider

Archeoložka Lara Croft je ikonickou herní postavou. Hra Tomb Raider z roku 2013 je restartem celé série, která začala v roce 1996. Nyní i vy se můžete vydat na cestu lovce pokladů a prožít znovuzrození herní legendy, a to na tajuplném ostrově, na kterém číhá nebezpečí na každém kroku. Dokážete s Larou přežít, zachránit její přátele a dostat se pryč z ostrova?

[appbox appstore id625206080 oldprice=“779,00 Kč“]

Live Desktop – Live Wallpapers

Je pro vás pracovní plocha důležitou a nedílnou součástí dne. Stává se neustále měnění wallpaperů spíš všedním stereotypem. S aplikací Live Desktop můžete na svůj Mac přinést pohyb a do svého života trochu svěžího vánku.

[appbox appstore id846060286 oldprice=“59,00 Kč“]

.