Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přineseme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma či se slevou. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma popřípadě za nižší částku.

Aplikace a hry na iOS

OK Golf
Tiger Woods je sice jeden, ale proč se mu alespoň trochu nepřiblížit. Ve hře OK Golf na vás čeká rozlehlý zelený trávník, golfový míček a jamka, do které ho musíte dostat. Dokonalý zážitek zabalený v minimalistické grafice. Směle do hrání golfu, a to třeba na cestách.

[appbox appstore id1104805847 oldprice=“119,00 Kč“]

Rainbow Love Deluxe
Duha je fascinující přírodní úkaz a pořídit ho na fotografii může být obtížné, obzvlášť ve slunečních dnech. S touto aplikací stačí jen vyfotit kompozičně zajímavou fotku a s trochou citu do ní vložit svou duhu. Třeba jednou oceníte poklad, který se skrývá na jejím konci.

[appbox appstore id924802259 oldprice=“179,00 Kč“]

Tender Cocktails
Na správný koktejl nikdy není pozdě. Nezáleží na tom, zdali je brzké ráno, pozdní odpoledne či noc plná nebezpečí, čas se vždycky najde. S aplikací Tender Cocktails si namícháte ten pravý, a to na základě toho, co máte rádi, nebo naopak nesnášíte.

[appbox appstore id1028853969 oldprice=“119,00 Kč“]

Aplikace a hry pro macOS

Declutter
Pořádek dělá přátele, a to neplatí nejen o úklidu, ale i organizaci. Někdy se prostě může stát, že si plochu zaplácáte důležitými dokumenty. Declutter by vám tento problém měl pomoci usnadnit a zorganizovat váš obsah na ploše, a třeba si po dlouhé době užijete svůj wallpaper.

[appbox appstore id950644971 oldprice=“299,00 Kč“]

SocialPanel
Kolik máš sociálních sítí, tolikrát jsi člověkem – alespoň na internetu. Co takhle svůj sociální život na internetu smrsknout do jedné a užitečné aplikace, která vám umožní postovat na oblíbených sítí z pohodlí Macu. Instagram, Facebook, Twitter a další se skrývají na kliknutí jednoho tlačítka.

[appbox appstore id934169302 oldprice=“89,00 Kč“]

Worms Revolution
Hledat nějakou zajímavou, jednoduchou, ale chytlavou kooperační hru může být nadlidský výkon. S Worms se vám už nestane, že byste neměli co hrát a navíc můžete zapojit své kamarády. Spusťte epickou bitvu, která může vést k zničení nepřítele, pokud on dříve nezničí vás.

[appbox appstore id616018342 oldprice=“449,00 Kč“]

.