Zavřít reklamu

Pro většinu jablíčkářů je nejoblíbenějším měsícem v roce září. A není se čemu divit, jelikož právě v tomto měsíci Apple tradičně představuje svoje nové iPhony. Dnešní konference, na které se dočkáme nových iPhonů 14 (Pro), připadá právě na dnešek. tj. 7. září 2022. Konference odstartuje již v 19:00 našeho času, a pokud patříte mezi milovníky Applu, rozhodně si tuto akci nenechte ujít. Mimo nových iPhonů 14 (Pro) se dočkáme také představení rovnou třech nových modelů Apple Watch a dost možná také AirPods Pro druhé generace.

Kdy, kde a jak sledovat dnešní představení iPhone 14

Před každou konferencí pro vás připravujeme návody, pomocí kterých můžete zjistit, jakým způsobem ji můžete sledovat. Jinak tomu nebude ani dnes – konkrétně se v tomto článku podíváme na kompletní postup pro sledování dnešního Apple Eventu, který dostal název Far out. Celý postup pro sledování konferencí se v poslední době velmi zjednodušil, jelikož Apple začal veškeré své události streamovat také na YouTube. Sledování pomocí YouTube se tak jeví jakožto nejjednodušší, jelikož je k dispozici na opravdu všech možných zařízeních. Ať už se tedy chystáte Apple Event sledovat z iPhonu, iPadu, Macu, Apple TV, počítače s Windows či zařízení s Androidem, tak je postup stejný – stačí se přesunout na tento odkaz. Momentálně na tomto odkazu najdete grafiku konference s datem konání, pár minut před startem se pak spustí odpočet a živý přenos započne.

apple-event-far-out-predstaveni-iphone-14-keynote-konference-fb kopie

Samotný Apple Event můžete sledovat také z oficiálních stránek Applu, a to pomocí tohoto odkazu. Živý přenos je samozřejmě v angličtině, stejně jako každý rok vás ale celou konferencí provedeme také prostřednictvím našeho českého přepisu. Jestliže náhodou v čas konání konference nemáte čas a nemůžete ji sledovat, tak se nemusíte ničeho bát. Před, během i po konferenci vás o všem důležitém budeme co možná nejrychleji informovat. Díky tomu budete mít veškeré informace česky a hlavně se k nim budete moci kdykoliv vrátit. Vzhledem k stále aktuální pandemii koronaviru se i tato konference bude konat pouze online, bez fyzických účastníků. Konference bude probíhat ve formě předtočeného videa, nejspíše klasicky z Apple Parku. Budeme velmi rádi, pokud se rozhodnete Apple Event, na kterém se dočkáme představení iPhone 13 a dalších zařízení, sledovat s Jablíčkářem!

.