Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Uvažujete nad pořízením nového Apple produktu a rádi byste na něm ušetřili? Nyní k tomu máte nejlepší příležitost! Autorizovaný prodejce iStores.cz totiž přichází s parádní akce Víkend plný slev, díky níž můžete ušetřit na řadě Apple produktů a přijít si tak na ně za zcela bezkonkurenční ceny. A rozhodně je z čeho vybírat. Pořádného zlevnění se totiž dočkaly nejrůznější kousky.

Víkend plný slev

Pokud máte spadeno například na nový iPhone 14 Pro, pořídíte jej již od 26 990 Kč. Jedná se tak o naprosto bezkonkurenčně nejnižší cenu na trhu. U něho to ale samozřejmě ani zdaleka nekončí. K dostání je také iPhone 14 Pro Max již od 30 490 Kč. iStores.cz nezapomíná ani na fanoušky jablečných počítačů. Výrazného zlevnění se totiž dočkaly MacBooky Air a MacBooky Pro, které pořídíte od 22 990 Kč. Velice příjemně také potěší 8% sleva na vybrané tablety Apple iPad, sleva ve výši 10 % a 20 % na příslušenství nebo jablečná sluchátka AirPods za výrazně nižší ceny.

S nákupem ale rozhodně neotálejte. Akce Víkend plný slev totiž platí pouze do 24. dubna 2023. Nenechte si proto ujít tuto parádní příležitost a pořiďte si nové Apple zařízení, které můžete získat za naprosto bezkonkurenční ceny!

Prozkoumejte akci Víkend plný slev zde

.