Zavřít reklamu

TV+ nabízí originální komedie, dramata, thrillery, dokumenty a dětské pořady. Na rozdíl od většiny ostatních streamovacích služeb však už služba neobsahuje žádný další katalog mimo vlastní tvorbu. Ostatní tituly jsou zde k dispozici ke koupi nebo pronájmu.  

Star City 

Seriál For All Mankind byl jedním z těch, na kterých platforma Apple TV+ stavěla ve svém úplném začátku. Ten se již dočkal 4. řad a pátá je v přípravě. Za chvíli ale přijde i jeho spinoff, který se bude jmenovat právě Star City a mají jen na svědomí tvůrci původní série. „Naše fascinace sovětským vesmírným programem rostla s každou sezónou For All Mankind,“ řekli výkonní producenti Wolpert a Nedivi. 

„Čím více jsme se dozvídali o tomto tajném městě v lesích za Moskvou, kde pracovali a žili sovětští kosmonauti a inženýři, tím více jsme chtěli vyprávět tento příběh o druhé straně vesmírných závodů.“ Novinka bude prozkoumávat příběh zpoza železné opony, ukáže životy kosmonautů, inženýrů a zpravodajských důstojníků, kteří jsou mezi nimi začleněni do sovětského vesmírného programu, a rizika, která všichni podstoupili, aby pohnali lidstvo vpřed. 

Acapulco 

Třetí sezóna kritikou uznávaného dvojjazyčného seriálu má premiéru už ve středu 1. května, a to s novými hostujícími hvězdami, kdy na ní Apple aktuálně uvedl trailer. Seriál vypráví příběh Máxima, kterému se splní sen, když dostane vytoužené zaměstnání v Las Colinas, tedy nejvyhledávanějším resortu Acapulca. Brzo ale zjistí, že práce v resortu bude mnohem složitější, než si představoval. 

Hollywood Con Queen 

Třídílný seriál od držitele ceny Emmy Chrise Smithe zkoumá neuvěřitelný příběh mezinárodního podvodníka vydávajícího se za nejmocnější ženy v oboru lákající nic netušící oběti do Indonésie s příslibem kariérní příležitosti, která jim změní život. Je založen na původní reportáži zkušeného investigativního novináře Scotta Johnsona pro The Hollywood Reporter. Premiéra bude 8. května. 

Nejsledovanější obsah v Apple TV+ 

Kdyby vás pak zajímalo, co aktuálně v Apple TV+ táhne nejvíce, tak níže najdete aktuální seznam 10 nejsledovanějších seriálů a filmů za minulý týden. Pokud jde o celkové žebříčky, které pro ČR sestavil server JustWatch https://www.justwatch.com/, tak se na 8. příčku filmů vrátil Napoleon, mezi nejsledovanějšími seriály však žádný počin z produkce Applu nenajdeme. 

  • Argylle 
  • Sugar 
  • Ted Lasso 
  • Vládcové nebes 
  • Ve vatě 
  • Palm Royale 
  • The Morning Show 
  • Franklin 
  • For All Mankind 
  • Nadace 

O  TV+ 

Apple TV+ nabízí originální televizní pořady a filmy z produkce Applu v kvalitě 4K HDR. Obsah můžete sledovat na všech svých zařízeních Apple TV, ale i iPhonech, iPadech a počítačích Mac. K nově koupenému zařízení máte službu na 3 měsíce zdarma, jinak je její bezplatná zkušební doba 7 dní a poté vás měsíčně vyjde na 199 Kč. Ke sledování Apple TV+ nicméně nepotřebujete nejnovější Apple TV 4K 2.generace. Aplikace TV je k dispozici také na jiných platformách, jako jsou Amazon Fire TV, Roku, Sony PlayStation, Xbox a dokonce i na webu tv.apple.com. K dispozici je i ve vybraných televizorech Sony, Vizio atd. 

.