Zavřít reklamu

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak moc ovlivňuje výška vašeho dítěte jeho učení a rozvoj? Nedostane se na kohoutek, nevidí na stůl, kuchyňskou linku ani na police v úrovni očí dospělého. S učící věží Lemo Learning Tower od Cybex se váš malý objevitel dostane tam, kam potřebuje, a s nízkou mírou rizika a maximální stabilitou prozkoumá vše, co ho zajímá.

Učící věž: Inspirace Montessori pro samostatné učení

Učící věž Lemo vychází z principů Montessori pedagogiky, která klade důraz na aktivní zapojení dítěte do jeho vzdělávánía podporuje jeho samostatnost. Tvoří ji schůdky a vyvýšená platforma s bezpečnostní ohrádkou, která dává dítěti potřebnou výšku pro aktivity u stolu, v kuchyni i jinde. Díky ní se stává plnohodnotným členem rodiny a snadno dosáhne
na vše, co potřebuje. Pocit nezávislosti a sounáležitosti s rodinou posiluje jeho sebevědomí a motivaci k učení.

Výhody učící věže Lemo pro vaše dítě

Učící věž Lemo Learning Tower přináší vašemu dítěti mnoho benefitů, které podpoří jeho rozvoj a učení. S věží Lemo se stává plnohodnotným členem rodinného týmu a snadno dosáhne na vše, co potřebuje. To posiluje jeho sebevědomí a motivaci k učení. Věž Lemo poskytuje dítěti bezpečný a komfortní prostor pro zkoumání světa kolem sebe. Ergonomický design zajišťuje maximální pohodlí a umožňuje dítěti pozorovat a aktivně se zapojovat do dění v domácnosti. Díky učící věži Lemo se otevírají dveře k neomezeným aktivitám, které podporují rozvoj motoriky a koordinace. Vylévání vody, míchání těsta, kreslení – to vše a mnohem více se stává zábavnou a edukativní zkušeností pro vašeho malého objevitele.

Učící věž není jen skvělým pomocníkem pro děti, ale i pro rodiče. Vzpomeňte si na ty chvíle, kdy se na vás vaše ratolest s prosbou v očích dívala a přála si být součástí dění v kuchyni, při úklidu nebo zábavě. Díky učící věži jim dáte možnost aktivně se zapojit do společných aktivit bezpečně a pohodlně. Věž nabízí ideální prostor pro společné tvoření, malování, vystřihování i vaření. Pomůže s čištěním zubů, sbíráním jablek na zahradě a s čímkoli dalším, co si vaše fantazie vymyslí. Učící věž je spolehlivým partnerem pro všechny společné chvíle, ať už zábavné nebo pracovní.

CYB_21_INT_Lemo_SOBL_SUGR_PEPI_Keyvisual_Family_print_medium

Jak vybrat učící věž

Při výběru učící věže myslete na bezpečnost, pohodlí a variabilitu.

● Bezpečnost je na prvním místě: Ujistěte se, že věž je stabilní a má robustní konstrukci, která odolá i divočejšímu řádění vašeho potomka. Dbejte na kvalitní materiály bez ostrých hran a rohů, které by mohly způsobit zranění.

● Pohodlí pro vaše dítě: Věž by měla být ergonomicky navržena tak, aby dítěti poskytovala oporu a umožňovala mu pohodlně stát i sedět. Důležitá je také možnost nastavení výšky, aby si ji dítě mohlo přizpůsobit své výšce.

● Praktičnost a variabilita: Vybírejte věž, která je multifunkční a nabízí různé možnosti využití. Může se jednat o kombinaci židličky a učící věže, ale i o další doplňky, jako je například jídelní pultík nebo deska na kreslení.

Skvělou volbou je židlička Lemo od Cybex, která roste s vaším dítětem od narození až do dospělosti. Díky praktickým doplňkům ji lze snadno a rychle přeměnit na učící věž, jídelní židličku nebo pohodlnou sedačku. Židlička Lemo se pyšní nadčasovým minimalistickým designem, který se hodí do každého interiéru.

.