Zavřít reklamu

TV+ nabízí originální komedie, dramata, thrillery, dokumenty a dětské pořady. Na rozdíl od většiny ostatních streamovacích služeb však už tato neobsahuje žádný další katalog mimo vlastní tvorbu. Ostatní tituly jsou zde k dispozici ke koupi nebo pronájmu. 

Bude Ted Lasso 4? 

Kdo seriál viděl, jistě by si to přál. Tvůrce série ale říká, že osud 4. série leží jen na jedné osobě. Třetí řada byla odvysílána v roce 2023 a stále neexistuje nic konkrétního o pokračování ani o nějakém známým událostem předcházejícím seriálu. Podle Billa Lawrence jsou všechny budoucí projekty pozastaveny, dokud neřekne slovo jedna jediná klíčová osoba. Tou je samozřejmě představitel Teda Lassa Jason Sudeikis. Ten se ale do své ikonické role vrátit prozatím nechce. Pořád se ale může příběh dál odvíjet v tom ohledu, že bude sledovat další oblíbené postavy seriálu, jako jsou Rebecca nebo Roy. Chtějí ale něco takového samotní fanoušci?

Apple ruší v kinech své Vlky 

Cesty dvou soupeřících agentů se zkříží, když je oba povolají, aby pomohli zahladit stopy po přešlapu přední newyorkské úřední osoby. Během jedné rušné noci musejí překonat své malicherné spory i vlastní ego, aby práci dokončili – tak zní oficiální synopse snímku Vlci. V hlavních rolích se zde představí Brad Pitt a George Clooney, avšak jen ve vybraných kinech.

Na rozdíl od Vezmi mě na Měsíc nevyšle Apple TV+ tento snímek do široké kinodistribuce, ale jen do těch pár vybraných, a to vlastně jen kvůli splnění podmínek na případné nominace na různé ceny. Premiéra v těch pár kinech tedy bude 20. září, a hned o týden později, 17. září, bude film k dispozici ke streamu. I když má tedy Apple TV+ silné seriálové tituly, v tom, jak naložit s těmi filmovými, poněkud tápe. Sláva V rytmu srdce je totiž pryč a aktuální počiny platformy jsou spíše rozpačité. To navíc, když už Vlkům společnost oznámila dokonce pokračování.

Dokonalý cizinec 

U postele novinářky, jejíž kariéra je postavená na odhalování poklesků ostatních, se objeví fascinující román. Zachvátí ji hrůza, když zjistí, že je hlavní postavou dlouho zapomenutého příběhu. Příběhu, který odhaluje její nejtemnější tajemství. V hlavních rolích seriálu, který má premiéru stanovenou na 11. října, se objevují Cate Blanchett, Kevin Kline a Sacha Baron Cohen. Režisérem je Alfonso Cuarón a Apple na svůj počin uveřejnil první teaser.

Nejsledovanější obsah v Apple TV+ 

Kdyby vás pak zajímalo, co aktuálně v Apple TV+ táhne nejvíce, tak níže najdete seznam 10 nejsledovanějších seriálů a filmů za minulý týden. Pokud jde o celkové žebříčky, které pro ČR sestavil server JustWatch, tak se nám mezi zájmem diváků neobjevuje žádný počin platformy. 

  • Nedostatek důkazů 
  • Ted Lasso 
  • Temná hmota 
  • Sunny 
  • Žena v jezeře 
  • Zloději času 
  • The Morning Show 
  • Vládcové nebes 
  • Slow Horses 
  • Země žen 

O  TV+ 

Apple TV+ nabízí originální televizní pořady a filmy z produkce Applu v kvalitě 4K HDR. Obsah můžete sledovat na všech svých zařízeních Apple TV, ale i iPhonech, iPadech a počítačích Mac. K nově koupenému zařízení máte službu na 3 měsíce zdarma, jinak je její bezplatná zkušební doba 7 dní a poté vás měsíčně vyjde na 199 Kč. Ke sledování Apple TV+ nicméně nepotřebujete nejnovější Apple TV 4K 2.generace. Aplikace TV je k dispozici také na jiných platformách, jako jsou Amazon Fire TV, Roku, Sony PlayStation, Xbox a dokonce i na webu tv.apple.com. K dispozici je i ve vybraných televizorech Sony, Vizio atd. 

.