Zavřít reklamu

Device Monitor

Aplikace Device Monitor vám skvěle poslouží jako užitečný nástroj pro sledování stavu vašeho iPhonu. Získáte rychlý a přehledný přehled o všech důležitých informacích o zařízení, včetně detailů o využití senzorů aplikacemi, stavu paměti a úložiště, výkonu procesoru a aktuálního síťového připojení. Díky tomu budete mít vždycky přehled o tom, co se ve vašem iPhonu děje, a budete moci lépe chránit své soukromí a optimalizovat jeho fungování.

Aplikaci Device Monitor stáhnete zde.

SnapStats

SnapStats je komplexní aplikace pro monitorování systémových statistik vašeho iPhone. Nabízí sofistikované sledování hardwarových i softwarových parametrů, a to v přehledném a intuitivním rozhraní. Díky kompaktnímu designu a podpoře offline režimu budete mít vždycky po ruce všechny důležité informace o fungování vašeho zařízení. SnapStats navíc umožňuje zobrazení widgetů na ploše iPhone, takže budete mít klíčové statistiky neustále na očích. Ať už chcete optimalizovat výkon, sledovat využití energie, nebo jen lépe porozumět chování vašeho iPhone, SnapStats vám bude nepostradatelným pomocníkem.

Aplikaci SnapStats stáhnete zde.

CPU Monitor

Hledáte komplexní nástroj pro monitorování výkonu vašeho iPhonu? Pak je tu pro vás CPU Monitor. Tato aplikace vám poskytuje detailní přehled o stavu hardwaru, operačního systému, procesoru, paměti, GPU, sítích, úložišti a baterii. Všechny informace jsou zobrazeny v přehledných grafech a statistikách v reálném čase, takže budete mít vždycky perfektní přehled o tom, co se ve vašem zařízení děje. CPU Monitor vám tak pomůže optimalizovat jeho fungování, odhalit případné problémy a celkově zlepšit uživatelský komfort.

Aplikaci CPU Monitor stáhnete zde.

System Status: HW Monitor

Hledáte detailní přehled o systémových zdrojích vašeho iPhonu? Pak je pro vás ideální aplikace System Status: hw monitor. Získejte komplexní informace o stavu baterie, využití disku, zatížení procesoru a aktivních síťových připojeních. Aplikace zobrazuje přehledná grafická znázornění, která vám pomohou snadno sledovat důležité parametry a udržet váš iPhone v kondici. S aplikací System Status: hw monitor budete mít vždycky přehled o tom, co se ve vašem zařízení děje.

Aplikaci System Status stáhnete zde.

Network Analyzer

Aplikace Network Analyzer pro iPhone vám poslouží jako užitečný pomocník pro diagnostiku a optimalizaci vaší sítě. Nabízí širokou škálu nástrojů pro skenování LAN, odhalení problémů s Wi-Fi a internetem, a analýzu síťového připojení. Díky ní snadno zjistíte adresy a názvy všech zařízení ve vaší síti, zobrazíte si podrobné informace o připojení a mnoho dalšího. Network Analyzer se tak stane nepostradatelným nástrojem pro každého, kdo chce mít svou síť pod kontrolou a řešit případné problémy.

Aplikaci Network Analyzer stáhnete zde.

.