Zavřít reklamu

Server Boy Genius Report získal informace z celkem důvěrného zdroje, podle kterého by se v novém iTunes 9 měla objevit podpora Blu-ray (který se možná objeví v nových počítačích iMac) a také by se zde konečně mohla objevit možnost, jak zorganizovat své iPhone aplikace přímo z iTunes.

Steve Jobs dlouho nebyl fanouškem Blu-ray disků, ale od té doby, co se u nich změnila licenční politikam možná Steve přehodnotil svůj názor. Navíc Blu-ray se čím dál častěji objevují v půjčovnách. Blu-ray disky by se poprvé mohly objevit v další generaci iMaců (případně v aktualizované současné řadě) a v iTunes 9 by již neměla chybět podpora pro tyto disky.

Další zajímavá vlastnost se týká iPhone a iPod Touch. Přímo v iTunes 9 bychom si mohli aplikace  organizovat a vyhnuli bychom se tak složitému přemisťování aplikací přímo na displeji iPhone. Věřím, že tato funkce se opravdu objeví, protože současný stav je katastrofální. Již před delší dobou se objevil takový koncept na Youtube. V nové verzi iTunes 9 by se také mohla objevit jakási integrace Twitter/Facebook/Last.fm sítí. Nové iTunes se často objeví s novou řadou iPodů, takže se dá očekávat, že by iTunes 9 mohlo vyjít již zhruba za měsíc až dva.

.