Zavřít reklamu

Již více než rok vám přinášíme novinky ze světa Apple, někdy více, někdy méně, ale stále to děláme rádi! Velmi si vážíme všech fanoušků, kteří nám po celou dobu zůstali věrní a rádi se k nám na web Jablíčkář.cz vrací. Děkujeme, bez vás by to tu nebylo takové! Pokud nechcete, aby vám nějaká zpráva z našeho webu unikla, tak se nezapomeňte stát fanoušky na Facebooku či Twitteru.

Jablíčkář.cz se již pomalu přepnul na vánoční režim, kdy se tu články příliš neobjevují. Samozřejmě i během svátků se zde nové články objeví, nenecháme vás v nevědomosti a budeme vás i nadále informovat o důležitých novinkách. Ale především budeme načerpávat síly na začátek roku, kdy cítím v kostech, že nás čeká mnoho novinek od Applu, ať již co se týče nového Mac tabletu, iPhone (možná nového OS 4.0?) či změny konceptu celého iTunes. Uvidíme, co pro nás rok 2010 přichystal.

Takže užijte si svátky a společně se těšme na nový Apple rok! A když už budete mít chviličku volnou, tak nezapomeňte na soutěž o Parallels Desktop 5 for Mac, kdy máte velkou šanci vyhrát tento výborný software a přitom stačí jen napsat nějaké články na Blog.Jablickari.cz.

Témata: , , ,
.