Zavřít reklamu

Do konce prodeje malého balíčku Macheist nanoBundle zbývají poslední tři dny. Jak už to tak bývá, i tentokrát byly do Macheist přidány další aplikace. Ale ještě něco se chystá, jak to tak vypadá, tak se v nanoBundle objeví i aplikace Tweetie pro Mac!

O základním nanoBundle2 balíčku se sedmi aplikacemi jsem psal v článku „MacHeist nanoBundle 2 – 7 Mac aplikací za dvacet dolarů„. Pokud vám 7 aplikací přijde málo, tak můžete využít Twitter a získat další tři aplikace k tomuto balíčku. Nejedná se o nic velkého, ale někoho by tyto aplikace (či spíše hry) určitě mohly potěšit.

Tracks ($11) – umožní vám přehrávat si hudbu z iTunes a prohlížet iTunes Store přímo z menubaru.

Airburst Extreme ($20) – zajímavě vypadající minihra. Zdá se být plná akce, nenechá vás ani chvíli v klidu. Macworld ji ocenil 4 a půl hvězdičkou z pěti.

Burning Monkey Solitaire ($20) – stejné hodnocení získala i tato variace na Solitaire. Karetní hru Solitaire asi netřeba představovat, ale v této hře se navíc dočkáte i mnoha vtipných okamžiků.

A jak se to má s Tweetie? Tento vynikající klient pro Twitter se zatím oficiálně v Macheist neobjevil, ale v současnosti si můžete všimnout ikonky právě této aplikace vykukující ze stránek. Někteří dokonce tvrdí, že zezačátku se objevilo Tweetie na účtence se seznamem aplikací.

Nikdo tedy již nepochybuje, že nakonec bude zdarma i aplikace Tweetie. Otázkou vždy bývá to, jakou licenci vlastně dostaneme. V blízké době by se měla objevit aplikace Tweetie 2. V Macheist někdy dostáváme licence omezené jen na určitou verzi a po vydání nové verze si poté musíme zaplatit upgrade. Autor aplikace Tweetie ale dříve tvrdil, že upgrade bude pro všechny, kdo si zakoupili první verzi, zdarma. Uvidíme, jestli se to bude vztahovat i na Macheist, ale předpokládejme, že ano.

A kdy vlastně Tweetie 2 vyjde? Všichni na ni netrpělivě čekají. Tweetie 2 na iPhone vyšlo již v minulém roce a uživatelé jsou zklamaní z toho, že se kolem nové verze na Mac nic neděje, respektive se o ní nemluví. Loren Brichter (autor Tweetie) nechce dávat žádné termíny a stále jen opakuje, že až bude s novou verzí spokojený, tak ji vydá. Mohlo by to být právě teď, právě s uvolněním Tweetie 2 v Macheist? Pro Tweetie 2 by to byla skvělá reklama.

Jeden z netrpělivých uživatelů  Lorenovi nedávno napsal. A že by právě odpověď Lorena mohla naznačit, že Tweetie 2 vyjde s Macheistem?

Tweetie licence mi stále chybí, do teď jsem používal pouze neplacenou verzi, která mi přišla dostatečná. Objevovaly se v ní sice reklamy, ale to jsem nikdy neviděl jako problém. Takže více než licenci na Tweetie bych uvítal novou verzi této skvělé Twitter aplikace!

.