Zavřít reklamu

Třetí číslo SuperApple Magazínu v roce 2016, vydání Květen – červen 2016, vychází ve středu 4. května a jako vždy přináší hodně zajímavého čtení.

Číslo otevírá velké téma věnované použití chytrého telefonu iPhonu v autě. Dozvíte se, jak funguje systém CarPlay a ve kterých autech jej najdete. A také o tom, jak funguje iPhone v těch autech, které systémem CarPlay nedisponují.

Podařilo se nám také pro vás připravit dvě velké recenze nejžhavějších novinek: jak malého iPadu Pro s 9,7 palcovým displejem i malého, ale nabušeného iPhonu SE. A samozřejmě najdete v čísle také spoustu dalších zajímavých testů, například hned dvou systémů pro chytrou domácnost, drona s kamerou DJi Phantom či grafických tabletů.

V sekci věnované chytrým hodinkám Apple Watch si můžete přečíst zkušenosti uživatele, který doposud používal chytré hodinky konkurenčních výrobců. Dokázaly jej nadchnout, nebo ne?

A jako tradičně najdete v časopise rozsáhlou fotosekci, velké množství testů, rad a návodů.

Kam pro časopis?

  • Podrobný přehled obsahu včetně náhledových stránek najdete na stránce s obsahem časopisu.
  • Časopis je možné najít jak v síti spolupracujících prodejců, tak již dnes i na novinových stáncích.
  • Můžete si jej také objednat z eshopuvydavatele (zde neplatíte žádné poštovné), případně i v elektronické podobě prostřednictvím systému Alza Media nebo Wooky pro pohodlné čtení na počítači i iPadu.
.