Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přineseme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma či se slevou. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma popřípadě za nižší částku.

Aplikace a hry na iOS

AR Ruler App
Dnes už díky rozšířené realitě můžete dělat cokoliv. Základní úkony jako je měření není nic neobvyklého. AR Ruler umožní nejen měřit vzdálenost, ale i objekty kruhového či čtvercového rozměru, a to navíc v trojrozměrném provedení.

[appbox appstore id1326773975 oldprice=“499,00 Kč“]

Cardinal Land
Jednoduchá a intuitivní hra, která sází na skládání barevných dílků. Dalo by se říct, že takové puzzle pro začátečníky, ale okouzlí svou jednoduchou grafikou a zvířátky, na něž se zaměřuje. Složte dílky rozličných tvarů a barev. Hotový výsledek pak můžete sdílet s přáteli.

[appbox appstore id1326773975 oldprice=“59,00 Kč“]

Priime
Potřebujete upravit své RAW fotky. Aplikace Priime je pro to navržená, tudíž s tímto foto formátem můžete pracovat na svém iPhonu. Nechybí podpora i živých fotek či klasických formátů. Vyberte si s mnoha profesionálních filtrů, anebo vše udělejte podle sebe vize.

[appbox appstore id934587545 oldprice=“199,00 Kč“]

Aplikace a hry na macOS

Tile Photos FX
Oříznout fotografii umí každý program. Ale rozporcovat vybranou fotografii na několik desítek dílků už může být pořádná fuška. S Tile Photos FX své obrázky můžete rozdělit na libovolné množství dílků. Nezáleží na tom, zdali to využijete pro svůj instagram či jinou lupárnu.

[appbox appstore id555301145 oldprice=“129,00 Kč“]

iVinci Express
Chtěli byste začít s vektorovou grafikou, ale nechcete investovat do svých záčátků, protože se rychle nadchnete pro věc, ale brzy vás přestane bavit. S iVinci Express se můžete do tajů vektorů pustit okamžitě a s minimální investicí, je totiž zadarmo.

[appbox appstore id607900811 oldprice=“59,00 Kč“]

STAR WARS Jedi Knight – Jedi Academy
Zahrajte si tu nejklasičtější a nejoblíbenější hru ze série Star Wars. Vžijte se do role nového studenta Akademie dychtivého učit se Cestu Sílu od mistra Jedi Luka Skywalkera. čelte osudovému rozhodnutí: Bojovat za dobro a svobodu, nebo následujte cestu moci a zla.

[appbox steam 6020 oldprice=“8,99€“]

LEGO Star Wars – The Complete Saga
Lego hry jsou posledních pár let opravdu oblíbené a nad jejich kvalitou není pochyb. Prožijte strhující události všech šesti původních dílů a žasněte nad geniálností stavebnicových herních sérií. Bojujte a ukažte celé galaxii, že na to máte.

[appbox steam 32440 oldprice=“16,79€“]

.