Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přineseme tipy na zajímavé aplikace a  hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma či se slevou. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si přímo v  App Storu před stažením ověřit, zdali je aplikace či hra stále zdarma popřípadě za nižší částku.

Aplikace a hry na iOS

Truck Go

Ve hře Truck Go se zhostíte role řidiče nákladního vozu, jehož cílem je bezpečně doručit zboží na předem určité místo. Při jízdě budete muset sbírat takzvané mince, které se na cestě nacházejí, díky kterým si následně budete moci pořídit lepší a lepší vozidla.

Tokaido™

Někteří z vás možná znají populární deskovou hru, která nese název Tokaido. V této hře se vžijete do role cestovatele, který se chystá probádat východní pobřežní cestu v Japonsku. Při této cestě budete potkávat spoustu postav, sbírat jednotlivé předměty a v závěru cesty se dozvíte, zdali jste se stali nejlepším objevitelem.

Photo Markup

S pomocí aplikace Photo Markup si můžete do vašich fotografií přidat libovolný text a taktéž připsat určité emotikony. Pokud například nemáte aplikace jako Snapchat nebo Instagram, které si s tímto taktéž pohodlně poradí, rozhodně byste se měli podívat na aplikaci Photo Markup.

Aplikace a hry na macOS

Templates – for Microsoft PowerPoint

Zakoupením aplikace Templates – for Microsoft PowerPoint byste si měli zpřístupnit okolo 160 jedinečných a vkusných šablon, které následně můžete využít v rámci aplikace Microsoft PowerPoint. Jestliže tedy často tvoříte prezentace a rádi byste již obměnili váš design, tato appka by vám měla přinést zbrusu nové možnosti.

One Chat All-in-One Messenger

Představte si aplikaci, která vám dokáže spravovat veškeré vaše komunikační kanály a vy tak máte vše na jednom místě. Přesně tohle vám dokáže nabídnout aplikace One Chat All-in-One Messenger, v rámci které můžete mít například účty z WhatsAppu, Messengeru, Skypu, Slacku a ostatních populárních komunikačních služeb.

Farming Simulator 19

Populární hra Farming Simulator 19 vás vtáhne do světa farmaření, kde se projeví každá vaše chyba. Jestliže váš baví hry z tohoto prostředí a rádi byste si zkusili například postarat se o celou farmu, rozhodně byste měli využít dnešní nabídky a hru Farming Simulator 19 si zakoupit.

.