Zavřít reklamu

Apple ve čtvrtek vydal další verzi operačního systému iOS, která se soustředí výhradně na opravení známých chyb, které předchozí verze nesla. iOS 4.3.2 řeší zamrznuté obrazovky během FaceTime hovorů a opravuje problém s připojením iPadu ke 3G sítím, který někteří uživatelé reportovali.

Update je dostupný pro iPhone 4 (GSM model), iPhone 3GS, iPad 2, iPad a třetí a čtvrtou generaci iPodu touch. Aktualizace se však nevztahuje na CDMA verzi iPhonu 4 od Verizonu, která dostala vlastní verzi iOS 4.2.7 a prozatím stále nebyla sjednocena se zbytek iOS zařízení. V posledních verzi operačního systému by neměly chybět ani poslední bezpečností záplaty.

Když už byl Apple ve vydávání nových aktualizací, vzal to vše při jednom, a tak jsme se dočkali i Safari 5.0.5, Xcode 4.0.2 a bezpečnostního updatu pro Mac OS X. Také aktualizace Safari je vesměs bezpečnostního charakteru, stahovat mohou verzi 5.0.5 uživatelé Mac OS X 10.6.5, Mac OS X 10.5.8, Windows XP, Vista a Windows 7. Xcode 4.0.2 řeší problém s OpenGL aplikacemi v iOS simulátoru na některých Macích a vylepšuje stabilitu.

.