Zavřít reklamu

Jak v Připomínkách v iOS vytvářet šablony? V hektickém světě plném úkolů a povinností je klíčová efektivita a organizace. S příchodem iOS 16 se v aplikaci Připomínky objevila revoluční funkce, která otevírá dveře k zefektivnění workflow a úspoře drahocenného času – šablony.

Místo opakovaného vytváření stejných typů seznamů úkolů vám šablony umožní uložit libovolný seznam jako předlohu a opakovaně ho používat pro různé projekty a události.

Výhody šablon:

  • Ušetřete čas: Nemusíte ztrácet čas opakovaným zadáváním stejných úkolů. Šablony vám umožní rychle a jednoduše vytvořit nový seznam na základě existující předlohy.
  • Zvýšená organizace: Díky šablonám budete mít své úkoly přehledně uspořádané a kategorizované. Každá šablona může představovat specifický typ úkolu, projekt nebo událost.
  • Snížení chyb: Šablony minimalizují riziko chyb, jelikož obsahují předem definované úkoly a detaily.
    Zvýšená efektivita: S šablonami budete pracovat efektivněji a s menším stresem, jelikož budete mít pod kontrolou všechny aspekty vašich projektů a úkolů.

Vytváření a používání šablon

  • Vytvoření šablony: Otevřete existující seznam úkolů v Připomínkách, klepněte na ikonu s třemi tečkami vpravo nahoře a vyberte možnost Uložit jako šablonu. V případě potřeby šablonu přejmenujte.
  • Použití šablony: Otevřete Připomínky, klepněte na ikonu plus v levém dolním rohu a vyberte Nový seznam. Vedle tlačítka Sdílet se zobrazí ikona šablony. Klepněte na ni, vyberte požadovanou šablonu a v případě potřeby upravte název a detaily seznamu. Poté klepněte na Přidat.

Šablony v Připomínkách iOS představují inovativní nástroj pro uspořádání a zefektivnění vašeho pracovního procesu. Využijte jejich potenciál naplno a ušetřete čas, minimalizujte duplicitní práci a dosáhněte maximální efektivity ve vašich pracovních i osobních aktivitách.

.