Zavřít reklamu

Clutterboard

Hledáte způsob, jak zkrotit chaos online obsahu a uspořádat si všechny ty články, videa a poznámky, které si chcete uchovat? Pak je Clutterboard pro vás to pravé. Ukládejte si oblíbené články, poznámky, odkazy, videa a další do centrálního úložiště, abyste k nim měli kdykoli a odkudkoli přístup, sdílejte s přáteli a kolegy zajímavé a užitečné informace jediným kliknutím a mnoho dalšího.

Hydrate Yourself

Sedíte u počítače a hodiny utíkají? Práce vás pohltila natolik, že zapomínáte na pití? Pak je pro vás tu rozšíření Hydrate Yourself. Hydrate Yourself je váš osobní pomocník pro udržení optimální hydratace během celého dne. Nastavte si upozornění v libovolných intervalech a Hydrate Yourself vám včas připomene, že je čas na sklenici osvěžující vody. Vyberte si způsob upozornění, který vám nejlépe vyhovuje. Můžete si nastavit zvuková upozornění, vyskakovací okna nebo i integraci s chytrými hodinkami.

Hydrate Yourself

Elysian EPUB Reader

Hledáte elegantní a funkční čtečku EPUB pro váš Mac? Pak je Elysian EPUB Reader tou pravou volbou! Tato rozšíření pro Google Chrome vám zpříjemní čtení elektronických knih a nabídne vám nepřeberné možnosti personalizace. Vyberte si z široké škály fontů, velikostí písma, barevných motivů a rozvržení, abyste si vytvořili čtenářské prostředí, které bude dokonale odpovídat vašim preferencím, jednoduše přetáhněte soubory EPUB do okna čtečky nebo je otevřete přímo z internetových odkazů.  Vyberte si z denního a nočního režimu a upravte jas obrazovky tak, aby vám oči během čtení neunavila. Označujte si důležité pasáže, dělejte si poznámky a vracejte se k nim později. Elysian EPUB Reader vám usnadní studium i zábavu.

Elysian EPUB reader

Vyou Box

Rozšíření Vyou Box umožňuje prohledávat internet a vybírat z populárních online streamovacích služeb prostřednictvím rozbalovací nabídky. Když se rozhodnete využít služby některého z nabízených poskytovatelů streamování, budete mít možnost sledovat filmy a televizní pořady pohodlně na svém počítači. Vyou Box je kompatibilní s většinou běžně dostupných streamovacích služeb.

Vyou Box
.