Zavřít reklamu

Ngmoco:) opět přichází s novou hrou a jako vždy se očekává velký hit. Tentokrát přichází s hrou se sociálními prvky, která až nápadně připomíná Farmville z Facebooku.

Pokud máte Facebook, tak vás pravděpodobně neminul spam ve formě oznámení z Facebook hry Farmville – ať již se někomu zatoulala ovečka či povýšil o level výše. Tyto hry jsou v poslední době velmi populární a tak se toho chytlo i studiu Ngmoco:) se svojí novou hrou We Rule.

Ve We Rule jste správcem svého království. Zpočátku si vyděláváte peníze a zkušenosti pěstováním ovoce a zeleniny na polích, ale později se k tomu narozdíl od Farmville přidá spousta jiných činností – ať již to je například výběr daní či obchodování se sousedy.

Co je cílem hry? Já vlastně u takových her ani nevím. Prostě se snažité získávat zkušenosti a poskakovat po levelech tak, abyste mohli budovat své království větší a hezčí a chlubit se s ním před vašimi přáteli. V království se navíc pohybují občané, takže zde má smysl stavět i cestičky skrz vaši zemi.

We Rule je určitě zajímavý počin. Když už nic, tak se jedná o hru opravdu perfektně graficky zpracovanou a věřím, že především u dámského publika se stane vysoce oblíbenou. Stejně jako na Facebooku u Farmville, tak i We Rule vás může přes push notifikace upozorňovat na to, že nějaká ta rostlinka vám již dorostla ke sklizni.

We Rule ale trpí dvěma věcma – hra se hraje online, tudíž hra neustále komunikuje se serverem. První problém je tedy ten, že je to neskutečný žrout baterie. Druhý problém je nápor hráčů. Servery Ngmoco to nevydržely a hra má neustále problémy. Mně například zmizely už alespoň tři budovy (z toho jedna drahá) a stejně tak mi přijde, že jsem přišel párkrát i o sklizeň. Tyto problémy se ale časem určitě vyřeší.

We Rule je zadarmo a tak doporučuji každému hráči se na tento počin minimálně podívat. Hra je to daleko pokrokovější než Farmville. Pokud budete chtít, jako souseda si můžete přidat profil „jablickar“.

Appstore link – We Rule (zdarma)

.