Zavřít reklamu

Bezdrátová sluchátka AirPods od Applu se stala jednoznačným vítězem uplynulých Vánoc. Poptávka po nich byla mimořádně silná a řada prodejců se musela potýkat s nedostatečnými skladovými zásobami. Navzdory tomu, že se prodávají již od roku 2016, to vypadá, že skutečným hitem se AirPods staly teprve koncem loňského roku.

Pětadvacátého prosince se stalo téma „AirPods for Christmas“ hitem na Twitteru. Vtipné tématické meme na sebe samozřejmě nenechaly dlouho čekat. Bezdrátová sluchátka od Applu se stala vděčným terčem internetových vtipálků již v době svého vydání – lidé si dělali legraci z jejich vzhledu, ceny i vysoké pravděpodobnosti jejich ztráty (která se nakonec jako vysoká vůbec neukázala).

Tématem letošních (a částečně loňských) vtipů na sociálních sítích jsou AirPods coby znak domnělého společenského postavení a úspěchu, kdy jsou jejich novopečení majitelé ironicky srovnáváni s řediteli velkých světových společností. Nechybí ani reference na majitele sluchátek značky Beats nebo na uživatele, kteří „sice mají AirPods, ale také Home Button“. Jiné tweety si zase braly na paškál situaci, kdy čerstvý majitel původních AirPods zjistí, že Apple konečně přišel s jejich aktualizovanou verzí.

Nechybí ale ani odkazy na populární filmy, známé osobnosti včetně Steva Jobse, nebo naopak klasickou literaturu. Vděčným terčem vtípků ale byli i ti, kteří si sice o AirPods řekli, ale pod stromečkem našli něco úplně jiného – na výběr tweetů se můžete podívat do galerie výše.

DvRo3oyVsAE7NLm.jpg-large

Zdroj: Twitter, 9to5Mac

.