Zavřít reklamu

Díky aplikaci Najít můžete jednoduše a bezpečně sdílet svou polohu v reálném čase a informovat tak své blízké o tom, kde se nacházíte. Ať už se chystáte na výlet s kamarády, chcete se podělit o cestu domů z práce, nebo si jen chcete udržet kontakt s rodinou, sdílení polohy v iOS vám to usnadní.

V dnešní době je důležité zůstat v kontaktu s přáteli a rodinou. Ať už se jedná o plánování společných aktivit, sdílení zážitků z cest, nebo zajištění vzájemné bezpečnosti, vědomí o tom, kde se kdo nachází, hraje důležitou roli. Sdílení polohy v aplikaci Najít v iOS vám s tím pomůže snadno a přehledně.

Jak sdílet polohu v aplikaci Najít

  • Otevřete aplikaci Najít na vašem iPhonu.
  • V dolní části displeje klepněte na záložku Já.
  • Vyberte možnost Sdílet moji polohu.
  • Zvolte, s kým chcete sdílet svou polohu. Můžete vybrat konkrétní osoby z vašich kontaktů, nebo sdílet polohu s lidmi z konkrétního okruhu či seznamu kontaktů.

Sdílení polohy v aplikaci Najít v iOS je užitečná funkce, která vám pomůže zůstat v kontaktu s přáteli a rodinou a zajistit si vzájemnou bezpečnost. Díky snadnému a intuitivnímu rozhraní je sdílení polohy otázkou pár kliknutí a vy tak můžete bez obav sdílet své pohyby s těmi, na kterých vám záleží. Pamatujte, že sdílení polohy je založeno na vašem dobrovolném souhlasu. Nikdy byste neměli sdílet svou polohu s nikým, komu nevěříte.

.