Zavřít reklamu

Jak v iMessage na iPhonu aktivovat ruční psaní? Chcete, aby vaše zprávy v iMessage působily ještě osobnějším dojmem? Vyzkoušejte funkci ručního psaní. Díky ní můžete své zprávy psát přímo na displej svého iPhonu, jako byste je psali na papír. A jak na to? Je to snadné.

V dnešní digitální době, kdy většinu komunikace řešíme prostřednictvím textových zpráv, může ručně psaná zpráva působit jako příjemné osvěžení. Aplikace Zprávy na iPhonu vám umožňuje přidat do vašich konverzací osobní dotek díky funkci ručního psaní. S touto funkcí můžete své zprávy psát přímo prstem na displej, jako byste používali pero a papír.

Jak na iPhonu psát zprávy „ručně“

  • Překlopte iPhone do horizontální polohy: Abyste mohli pohodlně psát, je důležité mít iPhone otočený na šířku. Ujistěte se, že máte deaktivovaný zámek orientace.
  • Najděte ikonu ručního psaní: V pravém dolním rohu klávesnice se nachází ikona, která vypadá jako ručně psané písmeno. Klepněte na ni.
  • Začněte psát: Nyní se vám zobrazí prázdné pole, na které můžete psát přímo prstem.
  • Odeslat zprávu: Jakmile budete s výsledkem spokojeni, klepněte na tlačítko Hotovo vpravo nahoře a zprávu odešlete. Vaše ručně psaná zpráva bude odeslána příjemci.

Ručně psané zprávy mohou být skvělým způsobem, jak dodat vašim konverzacím osobní nádech. Ať už chcete někomu napsat milý vzkaz nebo jen chcete vyzkoušet něco nového, funkce ručního psaní v iMessage vám to umožní. Vyzkoušejte ji a uvidíte, jak snadné a zábavné to může být!

.