Zavřít reklamu

Placená inzerce
Největší slevový portál u nás zahájil v lednu cestu k naplnění hlavních cílů pro tento rok. Jedním z nich je větší personalizace nabídky, která k potenciálním zákazníkům promluví skrz jejich mobilní telefony.

Prvním krokem bylo představení vylepšených mobilních aplikací pro iPhone. V App Store je tak od ledna k dispozici nová verze jak českého Slevomatu, tak i jeho slovenského brata Zľavomatu. Za jejich vývojem stojí společnost uLikeIT, která se věnuje již několik let zakázkovému vývoji mobilních aplikaci a ve svém portfoliu nabízí všechny majoritní platformy operačních systémů pro chytré telefony. Pro Slevomat Group nedávno připravila například také aplikaci Dáme jídlo.

Co je tedy v aplikaci Slevomat nového? První, čeho si uživatel všimne, je nové grafické rozhraní, které bylo ve srovnání s předchozí verzí kompletně přepracováno. Aplikace se tak mnohem více přiblížila webové verzi a uživatel není při svém nákupu nijak omezován prostředím mobilního telefonu.

Hlavní novinkou v objednávkovém procesu je tedy již zmíněná integrace platební brány, díky které je možné provést platbu kartou přímo v aplikaci. Po zapamatování karty pak pro nákup stačí pouze jedno kliknutí. Slevomat v minulém roce zahájil také prodej značkového oblečení a kosmetiky. A právě sekce Móda & Luxus byla nově zařazena i do mobilní aplikace.

Vývoj aplikace se vydáním této verze rozhodně nezastavil. Slevomat již dříve oznámil, že pro rok 2013 připravuje mnoho dalších vylepšení. Zmínka tak již padla naříklad o interaktivní mapě, kde zákazník uvidí všechny dostupné slevové akce ve svém okolí nebo implementaci dalších platebních možností pro uživatele.
[app url=“ http://clkuk.tradedoubler.com/click?p=211219&a=2126478&url=https://itunes.apple.com/cz/app/slevomat/id402439743″]

.