Zavřít reklamu

Předobjednávky na iPhone X začnou za dva a kousek týdne, přesněji v pátek 27. října. Týden na to, tedy 3. listopadu, by měl začít ostrý prodej. Všude po celém světě, včetně České Republiky. Jak se zdá, Apple se na tento moment začíná připravovat a ve velkých světových metropolích začíná umísťovat nové plakáty, které na zahájení prodejů vlajkové lodi upozorňují.

Nové billboardy se objevily ve všech velkoměstech napříč kontinenty. Ať už se jedná o San Francisko, Los Angeles, Toronto, Paříž, Londýn, Tokio a mnoho dalších. Obsah billboardů je velmi prostý. Je na nich zachycen iPhone X a datum 3. listopadu, které značí zahájení celosvětového prodeje. Čím blíže toto datum je, tím více billboardů se objevuje.

Fanoušci Applu se tak mohou po více než měsíci těšit na další zahájení prodejů, tentokrát by to však mělo být s podstatně větší parádou, neboť od iPhonu X se toho očekává opravdu hodně. V posledních dnech se na webu objevují snímky testovacích prototypů, které se objevují v ulicích po celém světě.

Nový iPhone X bude možné předobjednat i u nás, a to buď přes oficiální Apple obchod, nebo přes oficiální APR. Telefon bude k dispozici ve dvou barevných variantách (stříbrná a černá) a ve dvou paměťových konfiguracích (64 a 256GB). Cena za novou vlajkovou loď bude 29 990 korun, resp. 34 490 korun.

Zdroj: Macrumors

.