Zavřít reklamu

Pouze den nás dělí od letošní první Keynote, během které by mělo dojít k odhalení řady novinek. Nejčastěji se v souvislosti s touto událostí hovoří o představení očekávaného iPadu Pro, který ve 12,9″ variantě dokonce nabídne revoluční Mini-LED displej a posune tak jeho kvalitu o několik kroků vpřed. Zároveň je internet plný zmínek o brzkém vydání lokalizačního přívěšku AirTags a nové Apple TV 4K. Na poslední chvíli internetem proletěly informace od analytiků z investiční společnosti Wedbush, podle kterých se máme na co těšit.

Jejich zpráva investorům, do které nahlédl zahraniční magazín MacRumors, obsahuje řadu zajímavostí. Daniel Ives a Strecker Backe, kteří zmiňovanou zprávu zpracovávali, zastávají názor, že zítřejší Keynote Apple věnuje výhradně jablečným tabletům. Představit by totiž mohl mimo „Pročka“ i základní iPad a iPad mini, jejíchž ceny se oproti předchozí generaci znatelně nezmění. To se už ale netýká iPadu Pro. U něj bychom totiž měli počítat, slovy analytiků, se skromným navýšením cen. Za to se ale můžeme těšit na výkonný čip A14X, Thunderbolt a zmiňovaný lepší displej u větší varianty.

Koncept lokalizačního přívěšku AirTags:

Experti z firmy Wedbush nadále věří, že by se Apple během Spring Loaded akce mohl vytáhnout i se zajímavým překvapením. Tím analytici myslí představení předesignovaného iMacu v nejrůznějších barevných variantách a třetí generací jablečného stylusu Apple Pencil. Otazníky každopádně visí nad představením nových AirPods. Ještě pár týdnů dozadu se totiž o vydání dalších sluchátek mluvilo jako o hotové věci. Nyní se ale vícero zdrojů shoduje na jediném – na tuto novinku si pravděpodobně budeme muset počkat do vývojářské konference WWDC.

.