Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud jste fanoušky gravírování, zcela určitě jste již slyšeli o výrobci gravírovaček AlgoLaser, jehož produkty se dlouhodobě ukazují jako jedny z nejlepších na trhu. Tento silný výrobce nyní navíc přišel s novou verzí jeho operačního systému pro gravírovačky, které se tak díky němu stávají ještě využitelnějšími a celkově zajímavějšími. Přivítejte AlgoOS 2.0, který poběží například i v gravírovačkách, jenž vám představíme níže.

AlgoOS 2.0 coby vstupenka do nové éry gravírování

AlgoOS 2.0 přináší revoluci v ovládání gravírovaček, jelikož na jejich displeje přináší snadnou a intuitivní dotykovou interakci. Tento operační systém, inspirovaný designem chytrých telefonů, nabízí uživatelsky přívětivé rozhraní, které zjednodušuje ovládání bez nutnosti dlouhého učení. Uživatelé mohou jednoduše zadat heslo pro rychlé a bezpečné připojení k Wi-Fi, přičemž systém podporuje rychlé OTA aktualizace, které lze provést jedním kliknutím bez nutnosti stahování softwaru do počítače.

AlgoOS 2.0 také umožňuje snadnou práci s různými materiály díky přednastaveným parametrům. Uživatel si na displeji vybere materiál a pomocí náhledu zvolí požadovaný efekt, což zajišťuje ideální výsledky již při prvním pokusu o gravírování. Díky integrovanému Algo Graphics Engine (AGE) lze obrázky snadno nahrát do systému, který podporuje různé formáty a dokáže zpracovat soubory o velikosti až 5 MB během několika sekund. Gravírování je dokončeno za pouhou jednu minutu, bez nutnosti použití profesionálního softwaru.

Systém nabízí i možnost snadného opakování gravírovacích úloh – stačí stisknout tlačítko „Znovu“ a zahájit sériovou výrobu. AlgoOS 2.0 se také postará o nečekaná přerušení a umožní vám pokračovat přesně tam, kde jste přestali. Kromě toho se systém automaticky integruje s příslušenstvím, jako je vzduchové čerpadlo, ochranné kryty či rotační nástavec (ARC), což zjednodušuje celý výrobní proces.

AlgoOS 2.0 obsahuje bohatou nabídku příkladových materiálů, které nevyžadují další softwarové úpravy, stahování ani testování efektů, takže můžete začít tvořit ihned. Před gravírováním systém poskytuje náhled gravírovací plochy, čímž minimalizuje riziko chyb a zvyšuje přesnost výsledků. Podpora 17 jazyků zajišťuje pohodlné uživatelské prostředí pro globální trh. Tento operační systém nejen usnadňuje používání gravírovaček, ale zároveň klade důraz na bezpečnost a uživatelský komfort.

AlgoLaser Alpha MK2

AlgoLaser Alpha MK2 je vysoce výkonná 20W laserová gravírka a plotr, která spojuje výkon s maximální spolehlivostí a dlouhou životností. Díky svému robustnímu provedení je navržena tak, aby odolala náročnému každodennímu použití a poskytovala kvalitní výsledky po dlouhá léta.

Tento stroj je ideální pro profesionály i nadšence, kteří vyžadují přesné a rychlé gravírování. S rychlostí gravírování od 10 do 500 mm/s (až 30 000 mm/min) zvládne rychle a efektivně různé úkoly. Jeho kompaktní konstrukce s rozměry 692 mm × 585 mm a pracovní plochou 400 × 410 mm umožňuje pohodlné používání i v menších prostorech.

AlgoLaser Alpha MK2 využívá pokročilou technologii prostorové koherence a nabízí extrémně jemnou velikost bodu 0,15 × 0,12 mm, což zajišťuje vysokou přesnost a kvalitu gravírování a řezání. Díky těmto parametrům je možné pracovat s jemnými detaily i na různých materiálech.

Stroj podporuje přímé gravírování a řezání z originálních obrázků, což usnadňuje práci a zkracuje čas potřebný na přípravu. Tento všestranný nástroj je skvělým pomocníkem pro každého, kdo chce dosáhnout profesionálních výsledků v oblasti gravírování a řezání.

Cena této gravírovačky je po zadání slevového kódu MK100 pouhých 649 dolarů! 

Gravírovačku AlgoLaser Alpha MK2 můžete zakoupit zde

AlgoLaser Delta

AlgoLaser Delta představuje ideální řešení pro každého, kdo hledá výkonný a spolehlivý nástroj pro gravírování a řezání s velkou pracovní plochou. S gravírovací plochou 44 × 41,5 cm poskytuje dostatek prostoru pro zpracování široké škály materiálů a projektů, což z ní dělá perfektní volbu pro profesionály i domácí kutily.

S váhou 12 kg a rozměry 65 × 73 × 24 cm je AlgoLaser Delta kompaktní, ale zároveň robustní. Díky použití hliníku (70 %), oceli (15 %) a plastu (5 %) je konstrukce gravírky pevná a odolná. Materiálové složení zajišťuje dlouhou životnost a stabilitu při práci.

Gravírka je vybavena výkonným 20W laserem, který v kombinaci s rychlostí gravírování 10 – 500 mm/s (až 30 000 mm/min) umožňuje efektivní a přesnou práci. Osadit ji lze nicméně i výkonnějším 40W laserem pro náročnější zakázky. Díky zabudovanému Air pump systému s výkonem 30 l/min, který je součástí balení, dosahuje lepšího chlazení a vyšší kvality gravírování.

S univerzálním přívodem napájení (AC 100 – 240V) je AlgoLaser Delta snadno použitelná kdekoli, kde je dostupný elektrický zdroj. Gravírka je kompatibilní s oblíbenými softwary pro laserové gravírování, jako jsou Laser GRBL a LightBurn, a podporuje různé operační systémy, včetně Windows, MacOS a Linuxu.

Cena této gravírovovačky je po zadání slevového kódu DELTA599 pouhých 699 dolarů! 

Gravárovačku AlgoLaser Delta můžete zakoupit zde

AlgoLaser DIY KIT MK2

AlgoLaser DIY KIT MK2 je ideálním řešením pro nadšence do gravírování a řezání, kteří hledají přizpůsobitelné a výkonné zařízení. Tento model přichází s možností volby optického výkonu 20W, 10W nebo 5W, což vám umožňuje přizpůsobit stroj vašim konkrétním potřebám. Díky tomu je vhodný jak pro jemné gravírování, tak pro náročnější řezání.

Gravírka má celkový příkon 144W a je napájena přes adaptér s výkonem 24V/6A. Maximální rychlost gravírování dosahuje až 12 000 mm/min, což zaručuje efektivní a rychlou práci i při náročnějších projektech. Velikost gravírovacího bodu je extrémně malá, pouhých 0,05 × 0,1 mm, což zaručuje vysokou přesnost a ostrost při gravírování.

S rozměry stroje 601,5 × 668,5 × 178 mm a váhou 4,74 kg je AlgoLaser DIY KIT MK2 kompaktní a snadno přenosný. Laserová hlava má očekávanou životnost přes 10 000 hodin, což zaručuje dlouhodobou spolehlivost. Modul laseru, který má rozměry 43,5 × 43,5 × 173,7 mm a váží 365 ± 5 g, se snadno instaluje a poskytuje stabilní výkon.

Laserový modul má optický výkon 10W a vlnovou délku laseru 455 ± 5 nm, což poskytuje silný paprsek pro gravírování i řezání různých materiálů. Ohnisková vzdálenost je pevně nastavena na 5 mm od spodního okraje modulu, což usnadňuje přesné zaostření.

Velikost gravírovacího bodu se liší v závislosti na použitém výkonu – při 3% výkonu je bod velký 0,06 mm (X) × 0,05 mm (Y), zatímco při 100% výkonu se velikost bodu zvětší na 0,16 mm (X) × 0,14 mm (Y). Bod má čtvercový tvar, což zajišťuje rovnoměrné a přesné gravírování na celé ploše. AlgoLaser DIY KIT MK2 je perfektní volbou pro ty, kteří chtějí flexibilní a výkonný nástroj pro laserové gravírování, který zvládne různé úkoly s vysokou přesností.

Cena této gravírovačky je 299 dolarů v případě 5W laseru a 369 dolarů v případě 10W laseru. Navíc k ní dostanete set materiálu v hodnotě 39 dolarů zcela zdarma!

Gravírovačku AlgoLaser Diy Kit MK2 můžete zakoupit zde

.