Zavřít reklamu

Rádi čtete o Apple novinkách? Tak to vám doufám neunikl server Jablíčkáři.cz, kde agregujeme nové články z různých Apple serverů a blogů. Jablíčkáři.cz se stává stále populárnějším a tak jsme vyhověli čtenářům v jejich žádosti o doručování nových zpráv přes Facebook či Twitter.

Projekt Jablíčkáři.cz zde na webu snad již všichni čtenáři znají. Jedná se o server, který sbírá články z různých českých Apple serverů, které jsou od teď přehledně na jednom místě. V sekci „Čekající články“ můžete článkům dávát hlas a ty nejúspěšnější se poté přesunou do sekce „Publikované články“.

A právě tyto publikované články můžete odebírat nejen přes všeobecně využíváné RSS kanály, ale několik dní posíláme novinky i do našeho Twitter účtu a od dnešního dne začínáme s propagací publikovaných článků i na Facebooku. Tak neváhejte a staňte se fanouškem!

Pokud chcete, aby vám neunikl žádný článek, tak je vhodné chodit nadále na web Jablíčkáři.cz (a to včetně sekce Čekající články!) či případně odebírat RSS kanál jak publikovaných, tak i čekajících článku (RSS rozklikněte po vstupu do sekce Čekající články). Nové články vám teď budou chodit jak z RSS, Twitteru či Facebooku, ale to neznamená, že byste měli přestat chodit na web Jablíčkáři.cz! To vůbec ne, ve chvilkách volna objevujte zajímavé články v sekci Čekající články a hlasujte pro ně, ať se o nich dozvědí i ostatní!

Témata: , ,
.