Zavřít reklamu

Určitě jste někdy měli chuť doporučit ostatním jablečným maniakům iPhone / Mac aplikaci či hru, Apple hardware nebo příslušenství. Nebo jste objevili zajímavý tip/trik či naopak chcete upozornit na některou chybu? V diskuzích vaše hodnotné příspěvky ale často rychle zapadnou a tak vám představuji novou stránku Jablíčkáři blogují.

Na této stránce může přispívat úplně každý a jediné co k publikování článků potřebujete je pouze emailová schránka. Ano, opravdu není nutné se někde registrovat. Prostě jen máte chuť napsat článek, otevřete mailovou schránku a můžete začít psát! Články ale budou procházet moderováním, stálí přispěvovatelé ale dostanou později i práva na publikování.

Stránka Jablíčkáři blogují je založena na blogovacím systému Posterous, který je právě na tyto účely naprosto výborný. Pokud chcete přispívat, tak určitě doporučuji přečíst si návod v článku „Staň se Apple redaktorem“ na stránce Jablíčkáři blogují. Články se budou objevovat také na Twitteru či Facebooku, ale hlasovat pro tyto články budete moci i na stránce Jablickari.cz (mimochodem tento víkend prošla redesignem).

Pokud nechcete začít rovnou přispívat, tak vám alespoň doporučuji přihlásit se k odběru novinek na některém z následujících kanálů.

Twitter kanál – @JablickariBlog
Facebook – Staň se fanouškem
RSS feed – http://feeds.feedburner.com/jablickariblog

Jak se vám nová služba líbí? Využijete ji někdy? :)

.