Zavřít reklamu

Evernote ve své iOS aplikaci pozměnil podobu hlavní obrazovky. Nově uživatelům nabízí na výběr ze tří barevných témat a také možnost přizpůsobení si hlavní obrazovky k obrazu svému.

První změnou v Evernote 7.3 je to, že již nemusíte tuto populární poznámkovou aplikaci používat v základních zelenobílých barvách. Na výběr je čistě zelený, bílý a tmavý/černý motiv.

Ze spodní do horní části obrazovky byla přenesena lišta s tlačítky pro rychlé zapsání poznámky, což je asi největší změna z hlediska používání aplikace. Stále zůstává pět tlačítek pro vytvoření textové zprávy, poznámky s obrázkem, připomínky a seznamu, jen jsou umístěni nahoře.

Pod nimi zůstávají jednotlivé sekce, které je v Evernote 7.3 možné volně přizpůsobovat vlastním potřebám. Pokud například nechcete, aby na hlavní obrazovce zabíraly více místa Market či upozornění, lze tyto sekce skrýt. Lze si také zvolit, zda chcete přímo na hlavní stránce vidět, co je v sekcích uloženého, nebo musíte každou otevřít.

[youtube id=“8HOROMnILMo“ width=“620″ height=“350″]

Dále Evernote 7.3 přináší možnost automatického přidávání kontaktů skenovaných z vizitek do adresáře a lze také nastavit kvalitu pořizovaného zvuku. Opravena je i chyba, kdy může být občas nahrán poškozený audio soubor.

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/evernote/id281796108?mt=8″]

Témata:
.