Zavřít reklamu

Nastavení spánkového rozvrhu

Aplikace Zdraví na iPhonu vám nabízí komplexní nástroje pro sledování a optimalizaci vašeho spánku. Můžete si zde nastavit ideální délku spánku, čas usínání a buzení, a tak si vytvořit zdravý spánkový režim.

Postup je jednoduchý:

  • Otevřete aplikaci Zdraví a přejděte do sekce Prohlížení.
  • Vyberte Spánek a klikněte na Spánkový rozvrh.
  • Nastavte si požadovaný počet hodin spánku a časy, kdy chcete chodit spát a vstávat.
  • Můžete si také nastavit individuální rozvrh pro různé dny v týdnu.
  • Pro klidnější spánek aktivujte funkci Noční klid. Nastavte si dobu, kdy se automaticky vypnou notifikace a ztlumí zvuky. Můžete si také vybrat, zda chcete během Nočního klidu zobrazit ztlumenou obrazovku.
  • Kromě nastavení spánkového režimu vám aplikace Zdraví nabízí i užitečné tipy, jak zlepšit kvalitu vašeho spánku. Dozvíte se o vlivu stravy, cvičení a prostředí na spánek a naleznete informace o nejčastějších poruchách spánku a jejich léčbě.

S aplikací Zdraví máte svůj spánek pod kontrolou a snadno dosáhnete kvalitnějšího a zdravějšího odpočinku, který je nezbytný pro vaše celkové zdraví a pohodu.

Zdravotní profil a kontrolní seznam

Aplikace Zdraví na iPhonu vám umožňuje vytvořit si komplexní profil vašeho zdraví, který máte vždy po ruce. Hned po spuštění aplikace se vám v horní části displeje zobrazí kontrolní seznam, kam se snadno dostanete i klepnutím na ikonu vašeho profilu vpravo nahoře.

V tomto kontrolním seznamu naleznete různé funkce, které vám pomohou lépe sledovat a spravovat vaše zdraví. Jednou z nejdůležitějších je zdravotní průkaz, který obsahuje klíčové informace o vašem zdraví, jako jsou alergie, užívané léky, krevní skupina a další důležité údaje. Tyto informace jsou v případě nouze snadno dostupné pro záchranáře, i když váš iPhone není odemčený.

Sdílení dat

Aplikace Zdraví na vašem iPhonu vám rovněž umožňuje sdílení vybraných zdravotních dat s dalšími osobami, ať už specialisty, nebo třeba členy rodiny. Stejně tak můžete jiné osoby požádat o to, aby s vámi sdílely své zdravotní údaje. Stačí jen spustit nativní Zdraví a na liště ve spodní části displeje klepnout na Sdílení.

Duševní zdraví a pohoda

Aplikace Zdraví na iPhonu se stává stále užitečnějším nástrojem pro sledování vašeho celkového zdraví a pohody. Díky rostoucímu počtu integrovaných aplikací můžete nyní na jednom místě sledovat širokou škálu dat, od aktivity a spánku až po duševní pohodu a stres. Ať už chcete sledovat své meditační praktiky s aplikací Calm nebo Headspace, nebo si zaznamenávat čas věnovaný cvičení mindfulness  s aplikací Balance, aplikace Zdraví vám pomůže shromáždit všechny informace na jednom místě a získat tak komplexní přehled o vašem duševním i fyzickém zdraví.

.