Zavřít reklamu

V dalším z našich pravidelných seriálů vám budeme průběžně představovat výběr nejlepších aplikací pro děti, dospělé i teenagery. V dnešním výběru se zaměříme na aplikace pro tvorbu a správu událostí v kalendáři. Pokusili jsme se pro vás vybrat co nejdostupnější varianty a výběr udělat co možná nejpestřejší.

Kalendář

Nativní kalendář od Applu je pro spoustu uživatelů naprosto vyhovující variantou pro plánování událostí, schůzek a úkolů. Jeho výhodou je naprostá bezplatnost a skvělá integrace se všemi Apple zařízeními. Apple Kalendář nabízí spoustu možností ohledně přidávání záznamů, umožňuje vytváření více kalendářů, sdílení událostí, přidávání příloh a mnoho dalšího. Podrobnější informace o nativním iOS Kalendáři najdete zde.

 

Timepage

Timepage je stylový kalendář pro iOS zařízení od společnosti Moleskine – legendárního výrobce diářů a zápisníků. Jeho výhodou je jednoduchost používání, originální design a široké možnosti přidávání událostí s možností doplnění kontaktů, míst na mapách a dalších položek. Timepage nabízí také přehledy nebo možnost přizpůsobení zobrazení kalendáře. Bližší informace o aplikaci Timepage se dočtete zde.

Google Kalendář

Dalším příkladem spolehlivého bezplatného kalendáře pro iPhone je Google Kalendář. Stejně jako většina ostatních aplikací tohoto typu nabízí možnost tvorby více kalendářů i jejich sdílení,  možnost importu událostí ze služby Gmail, nebo třeba možnost vytvoření seznamu úkolů pro dané dny v kalendáři.

Vantage Calendar

Aplikace Vantage Calendar se od ostatních aplikací tohoto typu liší především svým velmi netradičním vzhledem a širokými možnostmi jeho přizpůsobení. Ovládá se především gesty, funkce jsou ale stejné jako u kteréhokoliv jiného kalendáře – přidávání a správa událostí, sdílení, ale také synchronizace s připomínkami, přidávání polohy, označování štítky a mnoho dalšího.

.