Zavřít reklamu

Spolu se závěrem týdne vám opět přinášíme také náš pravidelný souhrn spekulací, souvisejících se společností Apple. Tentokrát bude řeč hned o dvou budoucích zařízení – o iPhonu 13 Pro Max a iPadu mini. Zatímco v souvislosti s iPhonem 13 Pro Max se bude jednat o údajný únik prototypu či makety smartphonu, v případě iPadu mini půjde o vyjádření známého analytika Ming-Chi Kua.

Údajný únik iPhonu 13 Pro Max

V průběhu uplynulého týdne se opět mírně rozvířily vody spekulací, souvisejících s letošními iPhony. Na youtubovém kanále Unbox Therapy se minulý týden objevilo video, na kterém se ukazuje údajný budoucí iPhone 13 Pro Max. Přístroj na videu má menší výřez v horní části displeje ve srovnání s loňským iPhonem 12. Spekulace o tom, že by Apple měl u letošních iPnonů zmíněné výřezy skutečně zmenšit, se objevily již koncem minulého roku. Na zadní straně přístroje, který se objevil ve videu, si můžeme pro změnu všimnout o něco rozměrnějších objektivů fotoaparátu. O pravosti modelu na videu lze samozřejmě pochybovat, někteří odborníci se ale shodli na tom, že by skutečný iPhone 13 Pro Max mohl vypadat přinejmenším podobně.

Kuo: Nový iPad mini přijde ještě letos

V průběhu minulého týdne o sobě dal vědět také známý analytik Ming-Chi Kuo. Ten se tentokrát vyjádřil k nové generaci iPadu mini a také ke skládacím iPhonům. Podle zprávy, kterou Kuo zveřejnil, by společnost Apple mohla zahájit prodej svých ohebných iPhonů v roce 2023. V té samé zprávě se Kuo vyjadřuje také k nové generaci iPadu mini. Tento tablet by měl podle Kua spatřit světlo světa ještě v průběhu druhé poloviny letošního roku. Letošní iPad mini by měl svým vzhledem připomínat iPad Air, měl by být opatřen výrazně tenčími rámečky a snímač otisků prstů by se měl přesunout na jednu z jeho stran. Japonský server Macotakara přinesl pro změnu zprávu o tom, že nový iPad mini by měl mít úhlopříčku displeje 8,4” a Apple by jej mohl představit letos na podzim.

.