Zavřít reklamu

Po týdnu vám opět přinášíme naši pravidelnou rubriku, ve které vám představujeme nejrůznější zajímavá a užitečná rozšíření pro webový prohlížeč Google Chrome. Tentokrát přijde na řadu rozšíření pro lepší soustředění nebo třeba pro zlepšení zážitku z procházení Redditu či Instagramu.

Strict Workflow

Pokud při své práci či studiu využíváte takzvanou techniku pomodoro, při které po pětadvaceti minutách soustředění na práci následuje pětiminutová přestávka, určitě vás zaujme rozšíření s názvem Strict Workflow. Jedná se o přímou integraci pomodoro časovače přímo do prohlížeče Google Chrome na vašem Macu. Rozšíření je jednoduše použitelné a kromě časovače nabízí také možnost automatického blokování populárních webových stránek v čase soustředění.

Rozšíření Strict Workflow stáhnete zde.

qSnap

Ani dnes nebude v našem výběru chybět rozšíření, které vám pomůže se zachycením obsahu obrazovky vašeho Macu a následnými úpravami a anotacemi. qSnap je šikovný multiplatformní nástroj, který vám umožní snadno a rychle zachytit jeden nebo více snímků obrazovky, a to jak viditelného výběru, tak i celé webové stránky. S pomocí qSnap můžete také provádět různé úpravy a anotace pořízených snímků.

Rozšíření qSnap stáhnete zde.

Oh My IG

Pokud si chcete Instagram vychutnat naplno i na svém Macu, určitě by ve vaší výbavě nemělo chybět rozšíření s názvem Oh My IG. Nabízí automatickou synchronizaci kanálu novinek, automatické načítání, možnost přizpůsobení rozvržení stránky, možnost třídění obsahu podle vámi zadaných parametrů, vyhledávání filtrů, notifikace a mnoho dalšího.

Oh My IG

Rozšíření Oh My IG stáhnete zde.

podStation Podcast Player

podStation Podcast Player je nezbytným rozšířením pro všechny uživatele, kteří na svém Macu poslouchají nejrůznější podcasty. Jedná se v podstatě o „RSS čtečku pro podcasty“ s řadou užitečných funkcí, jako je třeba možnost sestavování playlistů, vyhledávání podcastů, možnost přizpůsobení přehrávání, možnost importu z OPML souborů, automatická synchronizace a řada dalších.

Rozšíření podStation stáhnete zde.

SHINE for Reddit

Rozšíření SHINE for Reddit dodá vašemu procházení Redditu v prostředí prohlížeče Google Chrome zcela nový rozměr. Nabízí možnost úpravy zobrazení obsahu, přizpůsobitelnou čtečku a volbu způsobu rozvržení, stejně jako možnost výběru motivu či barvy. SHINE for Reddit nabízí také možnost volby ikonek, stabilní postranní lištu, podporu klávesových zkratek, rozostření NSFW obrázků a další užitečné funkce.

SHINE for Reddit

Rozšíření SHINE for Reddit stáhnete zde.

.